Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Bad Honnef, Distans
Klassrum, Distans
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Kommande starter

Plats & start


Bad Honnef
januari 2023

Distans
Startdatum när som helst
B.Sc. Data Science

Om utbildningen

Ta en kandidatexamen inom Data Science

Den mest betydelsefulla ekonomiska och sociala utvecklingen i vår tid är digitaliseringen. Digital teknik fyller inte bara alla områden av social kommunikation, utan också ett viktigt inflytande på vår ekonomi. Den representerar befintliga former av teknologi, samtidigt som den bygger vägen för nya affärsmodeller som tidigare inte var möjliga. Dess urskiljande egenskaper är den konsekventa användningen av data - oavsett var, oavsett när. Data Science är därför kärnan i alla digitaliseringsprocesser.

En kandidatexamen inom Data Science täcker dataförberedelse, visualisering och analys; all kunskap du behöver för att starta en karriär inom området. Du kommer att lära dig att ta ett metodiskt, fokuserat och logiskt förhållningssätt till datavetenskapliga problem, och fokus på praktisk problemlösningsförmåga kommer att göra dig redo för dina framtida utmaningar, med självförtroende.

För mer information om B.Sc. Data Science, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kursinnehåll

Kandidatprogrammet inom Data Science lägger den rätta grunden för en fantastisk karriär inom data.

Du kommer att förstå de matematiska och statistiska grunderna för dataanalys, samt erhållas en fast översikt över nuvarande maskininlärningstekniker.
Du kommer att erhållas kunskaper inom modern datahanteringsteknik i stor skala.
Mjukvaruteknik för dataintensiva applikationer kommer att vara en integrerad del av din läroplan.

Vårt unika tillvägagångssätt kombinerar föreläsningar och seminarier med praktiska projekt. Under dina studier kommer du att skapa en portfölj med projekt för att visa dina färdigheter.

Möjlighet till specialisering

Du kan specialisera dig och kvalificera dig inom ditt val av tre områden. Genom att erbjuda ett brett utbud av valbara ämnen kan du utöka din kunskap kring applikationsdomäner.

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 75% rabatt på dina studieavgifter

Om du anmäler dig senast den 14 juli kan du spara upp till 75% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

*Du kan börja när som helst.

*Denna rabatt är endast tillgänglig för onlinestudiemodellen.

Framtidsutsikter

En kandidatexamen inom Data Science hjälper dig att ta dina första steg inom olika arbetsområden, till exempel ingenjör eller konsult. Dessutom kombinerar våra program toppmoderna föreläsningar med branschledande exempel på bästa praxis, vilket hjälper dig att avancera din karriär på det mest effektiva sättet.

När du har avslutat din examen kan du till exempel arbeta som...

  • Data Engineer
  • Data Scientist
  • Digital Analytics Consultant

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: B.Sc. Data Science

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen B.Sc. Data Science från IU International University of Applied Sciences - Sweden, fyll i följande uppgifter: