Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Bad Honnef, Distans
Klassrum, Distans
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Kommande starter

Plats & start


Bad Honnef
Startdatum när som helst

Distans
Startdatum när som helst
B.Sc. Cyber Security

Om utbildningen

Ta en kandidatexamen inom Cyber Security 

I detta praktikinriktade kandidatprogram inom Cyber Security, tillgängligt online, på campus eller som en kombination av båda, kommer du att utbildas till en Threat Hunter med ledarskapspotential. Du kommer att skaffa dig den senaste kunskapen inom området cybersäkerhet och ta itu med arkitektur, programmering och underhåll av säkerhetssystem.

Förutom incidentrespons och Digital Forensics kommer du att lära dig om aspekter av penetrationstest och reverse engineering för att förstå cyberbrottslingars perspektiv och skydda deras säkerhet.

För mer information om B.Sc. Cyber Security, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 75% rabatt på dina studieavgifter

Om du anmäler dig senast den 14 juli kan du spara upp till 75% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

*Du kan börja när som helst.

*Denna rabatt är endast tillgänglig för onlinestudiemodellen.

Framtidsutsikter

Kunskaper inom området Cyber Security är efterfrågad inom alla branscher, eftersom nästan alla verksamheters arbete baseras på teknik.

Efter utbildningen inom Cyber Security kommer du att vara bekant med komplexiteten i säkerhetsåtgärder och medveten om riktade branschspecifika ämnen. Du kommer erhållas nödvändig kunskap för att skapa säkerhetskoncept och genomföra relevanta tester. Detta gör att du kan försvara dig mot cyberattacker med hjälp av säker programvara och systemarkitektur. Efter utbildningen kan du till exempel ingå i en IT-säkerhetsavdelning eller ett systemarkitektur team. Du har också möjlighet till en karriär inom Digital Forensics, penetrationstestning, revision, red teaming eller som en cyberincident. Med en kandidatexamen inom Cyber Security kan du arbeta som...

  • IT Security Consultant
  • Ethical Hacker/Pentester
  • System-/Network-/Firewall- Administrator

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: B.Sc. Cyber Security

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen B.Sc. Cyber Security från IU International University of Applied Sciences - Sweden, fyll i följande uppgifter: