Visa studentum.se som: Mobil

Frisörutbildning (komvux)

International Hair Academy
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Upplands Väsby
46 eller 75 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: 2019-09-09 - Upplands Väsby

Frisörutbildning (komvux)

Frisör- IHA

International Hair Academy

- Frisörutbildningen med jobbgaranti!

Kommunal Vuxenutbildning

Nu kan du gå en gymnasial vuxenutbildning hos International Hair Academy.

Detta innebär att du kan utbilda dig till frisör och att kommunen står för utbildningskostnaden. Dessutom är du då berättigad till CSN-bidrag.

Den kommunala vuxenutbildningen innehåller samma moment och kurser som den privata utbildningen och är 75 veckor lång( med möjlighet till individuell studieplan med en utbildningslängd på 46 veckor). Utbildningen är på heltid, vilket innebär att du befinner dig på skolan mån ca 4-7 timmar per dag( Det kan även tillkomma enstaka kvälls -och helgundervisning som kompenseras ut mot den ordinarie undervisningen).

Kursstarter som sträcker sig över sommaren har ett sommaruppehåll på 4 veckor.

Som en del av Raise Gruppen har International Hair Academy ett samarbete med koncernens 150 salonger i både Sverige och Norge. Deras frisörutbildning i nya fräscha lokaler i Upplands Väsby tar dig från entusiast till färdig frisör  med gesällbrev i hand. Skolan erbjuder dessutom jobbgaranti för de elever som är motiverade samt uppfyller kriterierna och garanterar en plats på någon av koncernens salonger. 

I Utbildningen ingår kurser inom exentions,  barber, make up, deltagande I frisörtävlingar,öronhåltagning samt Wellacertifiering. Skolan erbjuder även skräddarsydda  fördjupningskurser inför ditt stundande gesällprov samt barberargesällprov. 

Lärarna på skolan är behöriga med stor erfarenhet från branschen. De arbetar även som examinatorer vid branschens del och -gesällprov, vilket ger de bästa förutsättningarna för eleverna att bli eftertraktade behöriga frisörer.

Så ansöker du

Kommunal vuxenutbildning riktar sig till de personer som saknar gymnasieutbildning eller har en gymnasial yrkesutbildning som behöver kompletteras. Det ska också vara möjligt för den som läst en studieförberedande utbildning att växla om och skaffa sig en yrkesutbildning.

Du är behörig att studera inom kommunal vuxenutbildning från och med andra kalenderhalvåret (hösten) det år du fyller 20 år. Du som har ett slutbetyg från gymnasieskolan får börja studera även om du är under 20 år.

För att ansöka klickar du på länken till din hemkommuns hemsida.

Är du skriven i en annan kommun än de angivna nedan så ansöker du även då via någon av länkarna nedan. Därefter skickar du din ansökan till din hemkommun för godkännande.

För mer information om behörighet att söka vuxenutbildning eller privatutbildning, samt studie och -yrkesvägledning, kontakta din kommun eller lämna en intresseanmälan. 

Skolan har avtal med dessa kommuner:

  • Upplands Väsby
  • Österåker
  • Sigtuna
  • Vallentuna
  • Täby
  • Danderyd
  • Vaxholm
  • Sollentuna
  • Solna

International Hair Academy

International Hair Academy

Nu erbjuder vi även kommunal vuxenutbildning-gratis och CSN berättigad! Som en del av Raise Gruppen har International Hair Academy ett samarbete med koncernens 150 salonger i både Sverige och Norge. Deras frisörutbildning eller barberarutbildning i nya fräscha lokaler i Upplands Väsby tar...


Läs mer om International Hair Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frisörutbildning (komvux)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

International Hair Academy

Kanalvägen 3 A
Upplands väsby

Tel: 0768855784
internationalhairacademy.se


Recensioner

Caroline
(5)
Trevlig miljö, proffessionella lärare, jobbmöjligheter både under och efter utbildning.
Beställ information

För att få mer information om Frisörutbildning (komvux) via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Frisörutbildning (komvux)
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner