Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Work & Travel Nya Zeeland

GoXplore
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Nya Zeeland
Upp till 1 år
17 990 SEK inkl. moms
Klassrum
Startdatum: Året runt! - Nya Zeeland
Sista ansökan: Minst 1 månad innan önskad avresa
 Work & Travel Nya Zeeland

Work & Travel Nya Zeeland

JOBBA & RES PÅ NYA ZEELAND

Under 2010 röstades Nya Zeeland fram av Lonely Planet som en av de 10 bästa destinationer i världen! Dem har förklarat att Nya Zeelands checklista över viktiga och nödvändiga sevärdheter förblir lika starka som någonsin, ett överflöd av spektakulära landskap, från regnskogar, störtande glaciärer, varma källor till tuffa vulkaniska slätter, från små pingviner till massiva valar, en stor och stolt Maori kultur med ett Rugby lag som hela Nya Zeeland älskar till grymt bra matkultur. När man vet detta så är det lätt att förstå varför de infödda är så "chilled och relaxed" och varför man trivs så himla bra när man är på Nya Zeeland.

Nya Zeeland är ett fantastiskt land som man inte ska skynda igenom, med storslagna naturupplevelser, rikt djurliv och en vänlig befolkning är det en unik destination. Faktum är att de flesta resenärer önskar att de hade mer tid på sig att utforska Nya Zeeland. Bästa sättet är att utnyttja vårt Work & Travel-program som gör det möjligt att stanna upp till 12 månader. Vi hjälper dig att ordna ett Working Holiday visum, samt alla andra förberedelser och bespara dig en massa besvär. Du får även hjälp med jobbförmedling på vårt kontor i Auckland. Ditt Working Holiday visum berättigar dig till att jobba i upp till 1 år. Detta ger dig möjlighet att resa och jobba ihop delar av reskassan under resans gång. Skaffa ett jobb, tjäna lite pengar och res runt och upplev Nya Zeeland!

Vem kan delta på programmet?

Är du mellan 18 - 30 år (ej fyllt 31 år) så har du rätt till 1-års arbets- och uppehållstillstånd. Du ska vara skandinavisk medborgare och ha tillgång till minst 4 200 NZD vid inresan.

Vilket Nya Zeelandprogram passar dig?
Vi har fyra olika program till Nya Zeeland: Work & Travel, All set - Hospitality, All set - Internship samt Ranchstay. Läs mer om de olika programmen på Goxplores hemsida. 

För mer information om Work & Travel Nya Zeeland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Priser

Prislista

**Flygbiljetten som är inkluderad är i den billigaste klassen. Priset är baserat på att det finns plats i den aktuella bokningsklassen. Om det inte finns tillgängligt , tillkommer det en kostnad som aviseras till kunden innan det görs klart.

På grund av en svag svensk krona så har vi tvingats höja priserna på avresor från Köpenhamn.

Viktigt!
Senast 6 veckor före avresan från Sverige skall du ha bestämt resväg för hemresan, datum samt eventuella stopp. Alla ovanstående flygbiljetter är ombokningsbara i mån av plats och görs utav GoXplore. Eventuella kostnader betalas direkt till oss när du är ute och reser!

 • Flygskatter tillkommer från ca 5500 kr till 6600kr, beroende på flygrutt.
 • Alla våra flygbiljetter är giltiga i 12 månader (365 dagar) från utresedatumet.
 • Alla biljetter är ombokningsbara i mån av plats i din bokningsklass mot kostnad.

Vi reserverar oss för att det kan vara fullbokat på flyg hem från Nya Zeeland under perioden december till februari, och att det därför kan vara svårt att få önskat hemresedatum under den tiden.

Visum

Med ett Working Holiday visum är man berättigad att resa och arbeta på Nya Zeeland under 12 månader. Till skillnad från Australien så kan du jobba på en och samma arbetsplats under hela din vistelse, om du skulle önska.
Arbetet i sig är oväsentligt för resan och skall vara för att dryga ut reskassan. Man har dock rätt att söka alla typer av jobb väl på plats. Och vi hjälper självklart till att söka detta visum åt våra resenärer.

Visumkrav för att kunna jobba på Nya Zeeland:

 • Svensk medborgare (har du annat medborgarskap kollar vi över möjligheten)
 • Ålder 18 till 30 år (man får ej ha fyllt 31 år)
 • Inte tillåtet att medtaga barn
 • Inneha ett giltigt skandinaviskt pass (passet måste vara giltigt 6 månader efter att giltighetstiden på själva visumet går ut)
 • En giltig tur & returbiljett
 • En heltäckande hälsoförsäkring
 • Inneha ett minimum av 4 200 NZD som reskassa
 • Det är tillåtet att arbeta alla 12 månader hos en och samma arbetsgivare.

Boende

När du anländer i Auckland kommer du att ha 4 nätter på hostel/vandrarhem som ligger i centrala Auckland, bara ett stenkast ifrån kontoret. Vandrarhemmet heter YHA. De 4 första nätterna är inkluderat i priset, men naturligtvis kan du förlänga din vistelse på vandrarhemmet (förutsatt att det finns ledig plats) om du önskar.

Vandrarhem
Vandrarhem, eller "hostel", som det kallas på Nya Zeeland, är det mest sociala sättet att bo som backpackers. Atmosfären på ett hostel är riktigt härlig, här kommer du träffa andra backpackers från hela världen och det är inte svårt att hitta framtida medresenärer, rumskompisar eller arbetskamrater. Det är på vandrarhemmet som du får de bästa resetipsen och du kan plocka upp en hel del goda råd på din fortsatta resa. Priset på vandrarhem är ca NZ $ 25-35 per natt. Priset beror på läge och standard. Kom ihåg att fråga om de har rabatter om du bokar flera nätter åt gången och även om du har möjlighet att kanske arbeta lite på vandrarhemmet för gratis boende och mat. Är du ute efter upplevelser, äventyr och party så är det här helt rätt.

Lägenhet

Billigaste boendet över en längre tid är helt klart att hyra en lägenhet! Om du är ensam så hoppa in med andra. Det finns gott om folk som söker inneboende. Det är också billigare att laga mat hemma än att äta ute, och de flesta kommer snabbt att tröttna på nudlar som är en klassisiker på vandrarhemmen. Många delar också rum för att få det ännu billigare.

Husbil

Om ni är några personer som reser tillsammans kan det vara en bra idé att hyra en husbil eller kanske köpa en. Förutom att bilen är ett transportmedel ger den dig även en plats att sova varje natt, det enda problem du har är där du parkera din bil. Det kostar lite på officiella campingplatser, men du kommer få tillgång till badrum och dusch. Priset på en husbil varierar mycket beroende på hur stor den är och hur många faciliteter den har.

Övriga möjligheter

Campingar, bed´n´breakfast och pensionat finns också på de flesta håll. Vill man ut i nationalparker och t.ex. vandra eller cykla så är camping att föredra. Mysiga pensionat och "homestays" finns på landsbygden där man verkligen kan komma bort från turistströmmen.

GoXplore

GoXplore

GoXplore erbjuder möjligheten att åka utomlands för att göra ett annorlunda äventyr

Företaget startades i september 2001 under namnet Work & Travel Company Sweden AB och har genom åren skickat ut tusentals äventyrslystna unga människor till alla världens hörn! GoXplore vill göra det enklare för människor att upptäcka världen, att skaffa sig...


Läs mer om GoXplore och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Work & Travel Nya Zeeland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

GoXplore

Box 1090,Sundstorget 3, 3 rd floor
251 10 Helsingborg

Tel: +46 (0) 42 17 95 25
www.goxplore.se


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Work & Travel Nya Zeeland från GoXplore, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: