Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

AFFÄRSUTVECKLING OCH ENTREPRENÖRSKAP INOM SAMHÄLLSBYGGNADSTEKNIK

Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Antagningshistorik
Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Antagningshistorik

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Göteborg

Om utbildningen

Affärsutveckling och entreprenörskap inom samhällsbyggnadsteknik är en utbildning anpassad efter bygg- och fastighetsbranschens krav. Utbildningen är näringslivsanpassad, tvärvetenskaplig och kombinerar tekniska och samhällsvetenskapliga ämnen. Utbildningen varvar teknikstudier med kurser i organisation/ledarskap, samhällsplanering, juridik, marknadsföring och ekonomi. Kombinationen av ämnen ger förutsättning till en stor bredd av yrkesroller inom samhällsbyggnadssektorn. Du får träna många av de moment som är nödvändiga för en framgångsrik affärsverksamhet inom samhällsbyggnadsbranschen.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet + Matematik 3b eller 3c, Naturkunskap 2, Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2, Engelska 6. Naturkunskap 2 kan ersättas av Kemi 1 och Fysik 1a eller 1b1+1b2.

Examen & Intyg

Kandidatexamen
Chalmers tekniska högskola
412 96 Göteborg

Utbildning för en hållbar karriär

Världen står just nu inför stora globala utmaningar. Vi blir allt fler människor på jorden, fattigdomen måste bekämpas, samtidigt som det ställs allt högre krav på materiell välfärd. Klimatfrågan är den mest omdebatterade, men frågor om rättvisa och trygghet behöver...

Läs mer om Chalmers tekniska högskola och visa alla utbildningar.

Highlights