Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Bad Honnef, Distans
Klassrum, Distans
36 - 72 månader (beroende på ditt tidsschema)
Kommande starter

Plats & start


Bad Honnef
januari 2023

Distans
Startdatum när som helst
B.A. Entrepreneurship

Om utbildningen

Ta en kandidatexamen inom Entrepreneurship online

BA Entrepreneurship-programmet hjälper dig att förvandla dina drömmar till verklighet: du kommer att lära dig grunderna för affärer, lära känna den globala marknaden och den teknik som företag kommer att använda i framtiden och utveckla ett starkt entreprenör- tänk.

Utnyttja din befintliga passion för innovation och utmaningar, och arbeta med att bygga den till ett framgångsrecept. Oavsett om du planerar att starta ditt egna företag, eller planerar att arbeta som konsult och vägleda om de bästa sätten att föra sina företag framåt, kommer du att finslipa dina praktiska färdigheter i detta utmanande och spännande kandidat-program.

Och den bästa delen? Du kommer att börja arbeta med innovativa affärsprojekt redan från första terminen, för att ge dig alla praktiska färdigheter du behöver för att lyckas som en framtida företagsledare.

För mer information om B.A. Entrepreneurship, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Framtidsutsikter

Med en kandidatexamen inom Entrepreneurship får du ett brett utbud av möjligheter att välja mellan och många olika sätt att starta din yrkeskarriär. Du kan vara din egen chef och använda all kunskap du utvecklat för att starta eget företag och attrahera investerare. Eller så kan du gå med i ett företag som letar efter skickliga yrkesmän med en stark förståelse för affärsverksamhet, ledningsförmåga och ett omvälvande förhållningssätt till tillväxt – med den extra bonusen av en internationellt erkänd examen, vilket signalerar dig som någon som bekvämt kan leda ett mångsidigt, mångkulturellt lag.

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 75% rabatt på dina studieavgifter

Om du anmäler dig senast den 14 juli kan du spara upp till 75% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

*Du kan börja när som helst.

*Denna rabatt är endast tillgänglig för onlinestudiemodellen.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: B.A. Entrepreneurship

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen B.A. Entrepreneurship från IU International University of Applied Sciences - Sweden, fyll i följande uppgifter: