Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Studera utomlands på Warmadewa University

Studera utomlands på Warmadewa University

På Warmadewa University kan du göra 1-2 terminer som Study Abroad-student. Universitetet erbjuder två program: Warmadewa International Program (WIP) och Bali Business Foundation Program (BBF). Båda två är unika program som låter dig upptäcka företagande och kultur i Indonesien.

Warmadewa International Program

På WIP får du studera en spännande blandning av kurser i internationellt företagande och indonesisk kultur. 

Bali Business Foundation Program

BBF är programmet för dig som vill driva ditt egna företag! Majoriteten av undervisningen sker utanför klassrummet genom studiebesök på företag i Bali och föreläsningar av entreprenörer.

Strandliv och stadshäng i Denpasar

Warmadewa University ligger centralt i Denpasar, på Bali. Campus är på gångavstånd från stränder och surfvågor. Med en kort busstur tar du dig till stadskärnan eller hamnen.

Från Denpasars hamn kan du åka till närliggande öar och utforska hur livet skiljer sig på de 17 000 öar som Indonesien består av. Indonesien är en av Sydostasiens största ekonomier och landet har gjort stora satsningar på utveckla sitt utbildningssystem. Den förbättrade utbildningen, det fantastiska landskapet och den fascinerande kulturen har gjort Bali till ett självklart val för många studenter runt om i världen.


För mer information om Warmadewa University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Warmadewa University

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Warmadewa University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Warmadewa University

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Warmadewa University, fyll i följande uppgifter: