Visa studentum.se som: Mobil

Marknadsföring - 2 år

Santa Barbara City College
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Santa Barbara
Klassrum
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Santa Barbara
januari 2023

Santa Barbara
augusti 2023

Videoreportage

Marknadsföring - Associate’s degree

Om utbildningen

Läs marknadsföring i Santa Barbara!

Marknadsföring är ett utmärkt ämne att studera om du vill ha en utbildning som kan användas i många olika områden och industrier. Det passar dig som vill vara både kreativ och affärsmässig på din framtida arbetsplats. På SBCC lär du dig hur man analyser målgrupper, konkurrenter och trender för att nå affärsmål. Du får ta fram strategier och skapa kampanjer för att marknadsföra produkter och tjänster. Du får även lära dig marknadssegmentering för lokala, regionala, nationella och globala ändamål. 

Kurserna man läser på det här programmet (Associate’s degree in Marketing) inkluderar Online and Mobile Marketing, Marketing Communications och Consumer Selling Strategies. Du får även komplettera dina marknadsföringskunskaper med kurser i webdesign, PR eller datavetenskap. 

Efter avslutad utbildning kan du använda din Associate Degree för att fortsätta dina studier eller starta en karriär som marknadsförare. När du läst en Associate’s Degree kan du göra en transfer till ett annat universitet och läsa de sista två åren på en Bachelor’s Degree där.

För mer information om Marknadsföring - 2 år, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Santa Barbara City College ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A eller B/5 eller 6.

Santa Barbara City College

Direktavtal med amerikanska universitet

Santa Barbara City College i Kalifornien är en av Blueberrys absolut mest populära skolor och det är inte svårt att förstå varför. Santa Barbara City College har ett av världens bästa lägen precis vid Stilla havet i Santa Barbara, en av de vackraste...


Läs mer om Santa Barbara City College och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Marknadsföring - 2 år

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Santa Barbara City College

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Marknadsföring - 2 år från Santa Barbara City College, fyll i följande uppgifter: