Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i Software Engineering (Game Programming)

Billy Blue College of Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Brisbane, Melbourne, Sydney
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
september 2021

Melbourne
september 2021

Sydney
september 2021

Brisbane
februari 2022
Kandidatexamen i mjukvaruprogrammering (gaming)

Kandidatexamen i Software Engineering (Game Programming)

Plugga till programmerare i Australien!

Om du brinner för video och dataspel är en Bachelor of Software Engineering (Game Programming) med inriktningen Game Programming perfekt för dig. Lär dig att koda och utveckla spel på program som är standard för branschen, som Unity och Unreal. Under din utbildning kommer du att ha samarbetat med andra studenter för att skapa ett professionellt spel med potential att slå kommersiellt. 

Som spelprogrammerare står du för matematiken och logiken bakom ett spel. Du läser ämnen som matematik, spelprogrammering, algoritmer och datastrukturer, principerna i speldesign och mjukvaruutveckling. Efter examen kan du söka en karriär som Gameplay Programmer, Game Programmer, Generalist C++ Programmer eller Software Engineer.

För mer information om Kandidatexamen i Software Engineering (Game Programming), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Billy Blue College of Design ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i betyg (med minst 5.5 på alla delar). Alternativt får du skriva skolans egna språktest. Du måste också skicka med en portfolio med arbetsprover om 6-10 arbeten. Dessa kan vara skisser, illustrationer, digitala arbeten, hemsidor, animationer, 3D-arbeten eller fotografier.

Billy Blue College of Design

Välrenommerad designskola

Billy Blue College of Design är en av Australiens ledande designskolor och finns i både Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Det är en perfekt språngbräda för dig som drömmer om en karriär som kreatör i kreativa branscher. Du kan bland annat...


Läs mer om Billy Blue College of Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i Software Engineering (Game Programming)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Billy Blue College of Design

45-52 mountain st
ultimo


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i Software Engineering (Game Programming) från Billy Blue College of Design, fyll i följande uppgifter: