Nya samarbetspartners: Att Studera!

När man ska välja utbildning dyker det ofta upp många frågor. Hur är egentligen föreläsningarna? Måste man verkligen plugga 8 timmar om dagen? Hur är studentlivet i staden och hur svårt är det att bli antagen? Podden Att Studera har, precis som vi, som syfte att hjälpa studiesugna personer att hitta rätt i utbildningsdjungeln. Därför har vi nu teamat upp!

Vi är så glada över att kunna presentera podden ”Att Studera” med Alexander Rönndahl och Fabian Molander som ny samarbetspartner!


När man ska välja utbildning dyker det ofta upp många frågor. Hur är egentligen föreläsningarna? Måste man verkligen plugga 8 timmar om dagen? Hur är studentlivet i staden och hur svårt är det att bli antagen?

Podden Att Studera har, precis som vi, som syfte att hjälpa studiesugna personer att hitta rätt i utbildningsdjungeln. Varje avsnitt är en ny intervju med en ny person som studerar på universitet eller högskola. Under intervjun så får du en unik inblick i hur det är att plugga på just den utbildningen på just den skolan.

Avsnitten är ungefär 30 minuter långa och efter att du har lyssnat på avsnittet om din drömutbildning så kan du förhoppningsvis göra ditt val lite säkrare. Skulle du ha frågor om antagning, vilja veta mer om den utbildningen eller läsa om liknande utbildningar så hittar du det hos oss på Studentum.se eller AllaStudier.se!

Podden Att Studera finns där poddar finns.

Klicka här för att komma till podden!


Annonser