Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

distansstudier

10 utbildningar du kan läsa hemifrån

Vill du ha möjlighet att studera vart du vill? Har du ett jobb som du vill kombinera med studier? Då kan en utbildning du kan läsa hemifrån vara en perfekt lösning för dig! 

Att kunna studera på distans anses vara mer och mer uppskattat från studenter, därmed finns det numera ännu fler utbildningsmöjligheter för dig som vill studera hemifrån. Oavsett om du vill studera en hel utbildning eller fristående kurser har du möjligheten att välja på flertalet olika kategorier och olika utbildningsnivåer. 

Viljan att plugga hemifrån kan bero på olika saker, du kanske inte vill flytta från din hemstad eller värnar om mer flexibilitet i vardagen? Hitta utbildningar du kan studera hemifrån här! 

Senast uppdaterad: 27 okt 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-03-31

Bli nya generationens automationsspecialist

Gillar du teknik samt är lösningsorienterad och ansvarstagande? Var med och utveckla tekniken som automationsspecialist. Läs mer om utbildningen i denna artikel!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-04-23

Zoomtrött? Varför du drabbas och hur du undviker det

Det senaste årets enorma ökning av videomöten och digitala föreläsningar har gett upphov till en ny slags trötthet. Men vet du vad? Det är inte du. Det är Zoom. Här får du reda på orsakerna till det nya fenomenet zoomtrötthet – och hur du undviker det.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-05-31

Ojdå, det verkar som att den här sidan gått på semester!

Vi beklagar, men sidan du är på jakt efter kan inte hittas. Det kan bero på att den inte finns längre, eller att den flyttat på sig. Men alla våra andra sidor fungerar som vanligt. Letar du efter en utbildning? Eller vill du inspireras av en artikel? Klicka på knapparna nedan för att ta dig vidare mot din drömutbildning! Startsida Artiklar & tips Yrkestest
Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in