Korta YH-utbildningar

Electric Propulsion Technologies

YH Akademin, Distans
Längd
Egen takt
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
Egen takt
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Gå en kort kurs i Electric Propulsion Technologies!

För att påskynda elektrifieringen av transportsektorn är det avgörande att konstruktörer och ingenjörer inom fordons- och transportindustrin, som för närvarande arbetar med konventionella drivlinor, förvärvar kunskap om hur elektriska drivlinor fungerar. Dessutom behöver de utveckla kompetens för att kunna beräkna prestandan hos dessa drivlinor i förhållande till deras energikonsumtion. Genom att ha en gedigen kunskapsbas kan de aktivt delta i den tekniska omställningen mot elektrifiering.

Den här korta utbildningen fokuserar framför allt på att tillhandahålla avancerade kunskaper om hybrid- och elfordons drivsystem. Du kommer att lära dig om de olika komponenterna i dessa drivlinor och hur de samverkar för att ge optimal prestanda. Utbildningen ger också en djupare förståelse för principerna bakom framdrivning inom närliggande områden, vilket ger en helhetsbild av den elektriska teknologins roll i transportsektorn.

Denna utbildning är en ren kompetensutveckling för redan yrkesverksamma inom industrin som arbetar med omställningen från konventionella drivmedel till alternativa drivsystem. Den är särskilt utformad för ingenjörer, konstruktörer och tekniker som vill vidareutveckla sina kunskaper och färdigheter inom detta område.

För mer information om Electric Propulsion Technologies, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till kursen på YH Akademins hemsida!

Varför välja YH Akademin?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Så ansöker du

Särskilda förkunskapskrav:

  • Undervisningen sker helt på engelska. Kurslitteratur och annat material som används i utbildningen samt undervisningen och arbetslivets medverkan i utbildningen sker på engelska.

Yrkeserfarenhet

  • 1 år heltidsarbete med erfarenhet inom fordonsindustrin, industrins processer och logistikkedjor. Erfarenhet från tekniken bakom konventionella drivmedel.

Inte behörig?

Ingen fara! På yrkeshögskola finns det olika sätt att nå upp till behörighetskraven och gå utbildningen.

Reell kompetens

Saknar du fullständig gymnasieexamen eller de särskilda förkunskapskrav som behövs för den utbildning du vill läsa? Genom att ansöka med reell kompetens kan du på olika sätt visa att du har den kompetens som krävs. Det kan handla om kunskaper och erfarenhet som du fått genom yrkeserfarenhet, föreningsliv eller volontärarbete. Läs mer om hur du ansöker med reell kompetens på utbildningens hemsida.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN. De studerande står själva för t.ex. kurslitteratur och eventuella resor.

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Electric Propulsion Technologies

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
YH Akademin
Holmgatan 22
791 71 Falun

Välkommen till YH Akademin – störst i Sverige på yrkeshögskoleutbildningar på distans! 

Vill du ta nästa steg i karriären eller utvecklas inom ditt yrke? Då är du på rätt plats! De senaste 25 åren har tusentals individer tagit sig vidare i karriären hos YH Akademin. Välj mellan ett brett utbud av utbildningar...

Läs mer om YH Akademin och visa alla utbildningar.

Highlights