Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Magisterprogram i hållbart företagande och ledning

Uppsala Universitet, i Gotlands Län
Längd
60 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-04-15
Utbildningsform
Klassrum
Antagningshistorik
Längd
60 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-04-15
Utbildningsform
Klassrum
Antagningshistorik

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Gotlands Län
  • Sista ansökan: 2024-04-15

Om utbildningen

Utveckla din professionella förmåga att bygga en mer hållbar värld med en ettårig magister i hållbart företagande och ledning. Du kommer att arbeta nära andra studenter och lära från engagerade lärare som är experter på olika aspekter av företagsekonomi och hållbarhet, allt i en unik internationell och mångvetenskaplig omgivning. Ditt program hjälper dig att sätta ledarskap och hållbarhet i ett bredare sammanhang när du förbereder dig för din framtida karriär. Programmet ges vid Uppsala universitet Campus Gotland. All undevisning sker på engelska.

Programmet leder till en ekonomie magisterexamen (Master of Science in Business and Economics, 60 credits) med företagsekonomi som huvudområde.

Programmet förbereder dig för en mängd olika karriärvägar. Den skapar goda förutsättningar om man vill arbeta med utveckling av ansvarsfrågor på strategisk nivå men även inbegripa omvärldsanalys av problemområden som uppstår i mötet mellan företagande, samhälle och miljö.

Så ansöker du

Kandidatexamen om 180 hp.Dessutom krävs kunskaper i engelska motsvarande Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.) Undervisningen sker på engelska varför mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att tillgodogöra sig utbildningen.

Examen & Intyg

Magisterexamen
Uppsala Universitet
Box 256
751 05 Uppsala

Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på både grundnivå och avancerad nivå. Nya masterutbildningar lockar...

Läs mer om Uppsala Universitet och visa alla utbildningar.

Highlights