Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Stockholms Internationella Handelsskola

Snittbetyg: 4

Baseras på 26 recensioner.

Tidigare elev
(1)
Skulle inte rekommendera den här utbildningen annat än om man inte kommer inte på något annat och behöver något att fördriva tiden med under en termin. Har tagit bort den här utbildningen från mitt cv.
Oscar
(1)
Jag är klar med denna utbildning och kan helt ärligt säga att den är riktigt dålig. Jobbar nu ute på större bolag inom IT-säkerhet och det är pinsamt hur lite jag kan.
Stockholms Internationella Handelsskola Kommentar:
Hej Oscar,
Det är väldigt tråkigt att du upplever att du inte är nöjd med utbildningen. Vi välkomnar alltid feedback på hur vi kan bli bättre, du är varmt välkommen att kontakta oss på info@sih.se eller 08 32 22 12.
Offentlig upphandlare 2017
(3)
Blandad kvalitet på föreläsare och undervisning. År 1 allt som allt riktigt bra. Skulle dock kunna vässas rejält vad gäller pedagogiskt upplägg i vissa kurser. Vissa problem med tekniken. År 2 inte bra p.g.a frånvarande av kommunikation med skolan. Inget intresse/ingen kontakt alls från deras sida gällande LIA. Dålig information gällande ex-jobb.
MCP
(5)
Otroligt givande och bra utbildning. Tagit examen nu och har ett jobb som jag är otroligt nöjd med inom IT-säkerhets sektorn.
Jakob
(5)
Toppen personal och lärare !
Missnöjd
(1)
Jag läste en ettårig yh-utbildning till administratör av finansiella tjänster hos Sih. Utbildningen innehöll blott tre lektionstillfällen i Excel som enda administrativa inslag under hela årets gång. Den handlade alltså till över 99% om icke-administrativa saker och påminde snarast om att gå ett kompletteringssår på Komvux med hoprafsade kurser ...
Visa mer
Susanne
(4)
En mycket bra utbildning som leder till jobb.
Linda Edberg
(5)
Intensiv och omfattande utbildning som gett de rätta verktygen för fortsatt karriär.
Ansvarsfull
(5)
Väldigt bra utbildning enligt min åsikt. Kommer man till skolan och studerar så får man en bra överblick över både hur nätverk fungerar från grunden till toppen men också hur man säkrar nätverk på alla möjliga sätt som går. Tyvärr är det vissa människor som tror man kan skippa skolan och klara utbildningen, och försöka förstöra utbildningens ryk...
Visa mer
B
(4)
Gedigen och bra utbildning som ger en goda kontakter i branschen. Kurserna kändes relevanta och tydliga, dock var det ganska stor variation på nivån hos lärarna. Nästan alla i klassen hade redan jobb eller goda chanser till jobb vid examen! Skulle rekommendera skolan till andra
Marina
(5)
En väldigt tuff utbildning men otroligt givande. Härliga och kunniga lärare i sitt ämne. Rekommenderar!!
Caroline
(5)
Riktigt bra utbildning! Jag är supernöjd!
Jeanette
(5)
Väldigt bra utbildning där man lär sig massor. Kanon med så lång praktik så man får testa att jobba.
färdigexaminerad logistiker
(3)
Efter första året kände jag att jag lärt mig otroligt mycket nytt i logistikvärlden. Förväntansfull började jag andra året av utbildningen och besvikelse efter besvikelse fyllde varken lärare eller kurser upp efter förväntningar. Endel kurser kändes "onödiga" och oprofessionella.
Alan
(5)
Två snabba år med mycket i bagaget som kan anndas inom en handfull branscher.
Anonym
(3)
Den här utbildningen gav mig jättefina förutsättningar till jobb, bra utbildning som helhet. Kursen strategiskt inköp och kursledaren Anders är den kurs och kursledare jag är den jag är absolut mest nöjd över! Men kände genom hela utbildningen att det var väldigt ostrukturerat. Framför allt så saknade jag mer personlig kontakt. En så lite...
Visa mer
Öznur Uyanik
(5)
En utvecklande utbildning med jättebra planerade kurser och innehåll. 2 olika praktik perioder med mycket fylliga uppdrag och stor möjlighet att känna till arbetsmiljön.
Emelie
(5)
Fantastiska lärare och elever, väldigt, väldigt bra utbildning!
Besviken
(1)
Som tidigare student på denna utbildning vill jag varna alla som söker hit. Denna skola har absolut noll koll på precis allt. De lurar sina elever att dom har bra lärare och teknikstöd. Sanningen är att ägarna till denna skola enbart är ute efter pengar och struntar totalt i att leverera en bra utbildning.
Stockholms Internationella Handelsskola Kommentar:
Hej, det är väldigt tråkigt att du fått den uppfattningen. Vi genomför kontinuerligt utvärderingar för att säkerställa kvalitén på utbildare och kursinnehåll. De första studenterna från denna utbildning (som startade hösten 2018 och tar sin examen sommaren 2019) är nu ute på sin LIA (lärande i arbete) och flera har anställning inom IT-säker...
Visa mer
Maria
(4)
Finns småsaker som skulle kunna bli bättre.. Det hade behövts bättre trådlöst internet, då det slutar fungera när för många av oss är uppkopplade. Jag hade föredragit att det fanns ett intranät där man hade ett eget inlogg med egen email för skolan.
Amanda
(5)
Bra skola som hjälper en skapa fantastiska möjligheter tack vare kompetenta lärare och genomtänkta kurser!
Bugg
(5)
Trevligt bemötande, väl genomtänkt med föreläsningar och tidsscheman.
Måndag 20/2
(4)
Överlag bra kvalitet. En del kurser kunde utvckelas lite, samt struktureras på annat sätt
Matilda
(5)
Internationell inköpare 2016-2018
Helena
(4)
Väldigt bra utbildning med aktuella och relevanta kurser som jag haft nytta av under min praktik.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in