Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Stockholms Internationella Handelsskola

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 44 recensioner.

Hannah
(4)
För framtida Internationella inköpare tror jag en kurs inom Inköp mot IT blir alltmer relevant. Det är något jag önskar att utbildningen också hade haft. - Jag kommer gärna tillbaka och kör den som en enstaka kurs om ni väljer att lägga till den till nästa årskull ;).
OU18
(4)
Väldigt bra lärare, yrkesverksamma inom relevant område vilket ger en god utbildning. Öppen och god kommunikation med lärare och skolan. Bra plattform för distansstudier. Jag är mycket nöjd!
Susanne Åberg
(5)
Superbra upplägg på utbildningen! Ett stort plus för den långa LIA perioden. LIA ger eleven verkligen en möjlighet att utvecklas och ger dessutom en bra chans till att bli anställd.
Richard
(5)
Superduktiga, inspirerande, motiverande och kunniga lärare. Verkligen supernöjd! Mycket bättre kvalitet än när jag studerat på universitet.
Jesper Gårdenberg
(4)
Bra utbildning som ledde till anställning.
Dana
(5)
Jag måste säga att jag aldrig lyckats hålla mig så fokuserad genom en utbildning. Ämnena var intressanta och vår rektors prio var att hålla oss på rätt väg och se vårt mål. Det var lätt att få stöd om det skulle behövas och alla kurslärare var SÅ INTRESSANTA! Utbildningen innehåller mycket praktiskt arbete vilket passar mig perfekt då jag även a...
Visa mer
Li Meng
(5)
Jag är jättenöjd för min två år utbildning. Jag har träffat jättebra lärare och många roliga klasskompisar
Eva
(5)
Bra kurser, relevant innehåll. Mer LOU behövs med mer eget arbete, även på juridiken.
Erik Grahm
(4)
Fick ut det jag ville med utbildningen. Skulle dock uppskatta mer praktiska uppgifter i studiematerialet. Fick lära mig om det mest väsentliga som ingår i logistik branschen och samtidigt knyta värdefulla kontakter till efter utbildningen.
Rebecca w
(4)
Lagom lång utbildning och relevant för branschen. Väldigt bred vilket gör att man kan rikta sig in sig på det man sedan vill göra, men också öppna upp nya vägar. Är nöjd efter 2 år och har fått in en fot till för nya möjligheter.
Moe
(5)
Ja, vad ska man säga, utbildningen här har varit roligt och spännande. Lärarna kommer direkt från arbetslivet så man vet att man kommer få en utbildning som är 100% till de ämnet och jobbet. Jag måste också ge beröm till vår rektor och såklart våra Administratörer samt coch som har hjälpt mig väldigt mycket ♥️.
Fanny
(4)
Alltid hjälpsamma och bra lärare. Mycket nöjd med utbildningen som jag har haft stor nytta av på mitt jobb.
Marina
(5)
Mycket belåten med utbildning. Fick jobbet under andra LIA
JLinde
(4)
Min första tid på utbildningen kändes det inta alls bra. Vår handledare var inte gjord för att jobba med människor överhuvudtaget och jag kände att utbildningen kändes oseriös. Vi var ett gäng från klassen som tog tag och pratade med ansvarig på skolan vilket gjorde att en del förändringar kom på plats. Vi fick en ny handledare och några utav ku...
Visa mer
Lisa
(3)
Jag tycker att utbildningen var rolig och inspirerande. Lärarna och personalen var också vänliga och hjälpsamma (en extra stjärna till: Michelle). Men jag saknar den typen av utmaning som jag kände under mina andra utbildningar. Vill gärna att ni gör utbildningen lite svårare, samt att ni tar med kurser som innehåller hållbarhet, jämställdhet m....
Visa mer
Martina
(4)
Var bra att blanda praktiskt och teoretiskt i en kurs. På så sätt fick man lära sig saker ordentligt.
A
(4)
Trevlig lärare som verkligen brinner för en.
Tove
(5)
Utbildningen variera i kvalitet mellan de olika kurserna men i det stora hela var det en bra utbildning. Upplägget är toppen och allt knyts bra ihop i Slutet. Jag är super nöjd!
Tidigare elev
(1)
Skulle inte rekommendera den här utbildningen annat än om man inte kommer inte på något annat och behöver något att fördriva tiden med under en termin. Har tagit bort den här utbildningen från mitt cv.
Oscar
(1)
Jag är klar med denna utbildning och kan helt ärligt säga att den är riktigt dålig. Jobbar nu ute på större bolag inom IT-säkerhet och det är pinsamt hur lite jag kan.
Stockholms Internationella Handelsskola Kommentar:
Hej Oscar,
Det är väldigt tråkigt att du upplever att du inte är nöjd med utbildningen. Vi välkomnar alltid feedback på hur vi kan bli bättre, du är varmt välkommen att kontakta oss på info@sih.se eller 08 32 22 12.
Offentlig upphandlare 2017
(3)
Blandad kvalitet på föreläsare och undervisning. År 1 allt som allt riktigt bra. Skulle dock kunna vässas rejält vad gäller pedagogiskt upplägg i vissa kurser. Vissa problem med tekniken. År 2 inte bra p.g.a frånvarande av kommunikation med skolan. Inget intresse/ingen kontakt alls från deras sida gällande LIA. Dålig information gällande ex-jobb.
MCP
(5)
Otroligt givande och bra utbildning. Tagit examen nu och har ett jobb som jag är otroligt nöjd med inom IT-säkerhets sektorn.
Jakob
(5)
Toppen personal och lärare !
Missnöjd
(1)
Jag läste en ettårig yh-utbildning till administratör av finansiella tjänster hos Sih. Utbildningen innehöll blott tre lektionstillfällen i Excel som enda administrativa inslag under hela årets gång. Den handlade alltså till över 99% om icke-administrativa saker och påminde snarast om att gå ett kompletteringssår på Komvux med hoprafsade kurser ...
Visa mer
Susanne
(4)
En mycket bra utbildning som leder till jobb.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in