Visa studentum.se som: Mobil

Bild SIH

Stockholms Internationella Handelsskola (SIH) utvecklar och genomför yrkeshögskoleutbildningar i Stockholm, Malmö och på distans!

SIH finns på Katarinavägen vid Slussen i Stockholm och på Skeppsbron i Malmö och erbjuder behovsanpassande utbildningar av stort strategiskt värde som för deltagaren innebär ett steg i karriären! Vi är en mindre och personlig skola där studenterna har nära kontakt med lärare och skolledning, och stora möjligheter att påverka!

På SIH kan du läsa till:

Ansökningsportalen hittar du via vår hemsida. Sista ansökningsdatum är den 7 maj.

Ett steg i karriären!

Våra utbildningar är yrkeshögskoleutbildningar (Yh), vilket är en statligt finansierad eftergymnasial utbildningsform som funnits sedan 2009. Kännetecknande för Yh är den starka kopplingen till arbetslivet och att utbildningen ska leda fram till en anställning. Under utbildningen kommer du att möta lärare och gästföreläsare från näringslivet och du får både en bred teoretisk kunskap inom området samt lära dig den praktiska tillämpningen på plats ute i arbetslivet. Efter avslutad utbildning har du därmed både kunskap och arbetslivserfarenhet som är högt eftertraktad på arbetsmarknaden!

Alla våra Yh-utbildningar är kostnadsfria och studiemedelsberättigade hos CSN.

Välkommen till Stockholms Internationella Handelsskola!


För mer information om Stockholms Internationella Handelsskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Stockholms Internationella Handelsskola

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Hitta till utbildaren

Stockholms Internationella Handelsskola

Katarinavägen 19
11645 Stockholm


Recensioner

Mustafa   |   2018-05-09
sämst, sämst, sämst. Värsta goldigers .. noll koll!!!!!
          (1)
Besviken   |   2018-04-26
Som tidigare student på denna utbildning vill jag varna alla som söker hit. Denna skola har absolut noll koll på precis allt. De lurar sina elever att dom har bra lärare och teknikstöd. Sanningen är att ägarna till denna skola enbart är ute efter pengar och struntar totalt i att leverera en bra utbildning.
          (1)
Maria   |   2017-02-23
Finns småsaker som skulle kunna bli bättre.. Det hade behövts bättre trådlöst internet, då det slutar fungera när för många av oss är uppkopplade. Jag hade föredragit att det fanns ett intranät där man hade ett eget inlogg med egen email för skolan.
          (4)