Sexologiskolan

i Stockholm (+ 4 orter)
Få mer information om skolan 👍

Sexologiskolan

SEXOLOGISKOLAN - Global Line - Oslo - Köpenhamn

Nu öppnar Sexologiskolan upp ytterligare en Linje - Global Line. Du kan fortsätta studera på den nordiska linjen i Oslo och Köpenhamn – och nu även på engelska på Global Line. 

Är du intresserad av att studera modern sexologi och terapi av stor variation med fokus på hela människan? Då är Sexologiskolan något för dig! Vi erbjuder en unik möjlighet till fördjupad kunskap inom sexologi och terapi, med fokus på hela människan. Våra totalt 32 utbildningar grundar sig i vetenskaplig forskning ur ett kliniskt perspektiv samtidigt som de influeras av traditionell visdom för att väva samman den moderna sexologin och terapin.

Hälften av våra elever har redan arbetserfarenheter inom hälso- och sjukvård, terapi och psykologi, socialt arbete eller som lärare, medan den andra hälften har andra bakgrunder men en hög emotionell intelligens och uppriktigt önskar att arbeta med människor, intimitet, kommunikation, relationer och samspel. 

_______________________________________________________________________

VÄLKOMMEN TILL SEXOLOGISKOLAN 

Sexologiskolan eer Nordens ledande skola inom modern sexologi och parterapi med fokus på hela människan. Sexologiskolan finns i Köpenhamn, Århus, Oslo – samt Global Line. Sexologiskolan har totalt 32 utbildningar; de 2 huvudutbildningarna Sexologi och Parterapi, 25 innovativa specialistutbildningar samt International Line med 5 utbildningar – som alla är på engelska.

Sexologiskolan är en hybrid skola där alla 32 utbildningarna, kan läsas 100% online eller vid fysiska träffar på skolorna. Utöver 3 specialistutbildningar, som endast kan läses vid fysiska närvaron. Vi har stor erfarenhet av att genomföra hybrid undervisning. Det ger flexibilitet och frihet till eleven att själv välja – och stor stabilitet.

Det är vår erfarenhet under många år att svenska studenter med fördel kan välja utbildningarna i antingen Norge, där utbildningarna går på norska och danska - eller Globallinjen där alla utbildningar går på engelska.

Sexologiskolan grundades 2009 

Grundare och ansvarig för skolan är sexolog och parterapeut, Yazmin Fox Eisen, utbildad på Göteborgs universitet i allmän och klinisk sexologioch har även varit gästföreläsare här – med mer än 28 års erfarenhet som undervisare och terapeut, inom området sexologi, parterapi och hälsa. 

Yazmin Fox arbetar nationellt, nordiskt och internationellt – med utbildning, terapi, föreläsningar på konferenser och litteratur.

_______________________________________________________________________

OM SEXOLOGISKOLAN

Sexologiskolan är en modern sexologiskola med ett tvådelat syfte: dels för att erbjuda utbildningar och kurser med stor variation inom ämnena sexologi och terapi, samt erbjuda olika former av samtalsterapi.

På Sexologiskolan ligger fokus på hela människan- med utgångspunkt att sex och kön är både naturliga och viktiga delar av livet. Därför är skolans utbildningar och terapiformer utformade för att ta vara på områdets olika grenar och på en professionell nivå anpassas utefter framtidens människa.

_______________________________________________________________________

VÅRA MÅL

Det är en stor efterfrågan på sexologer och parterapeuter Norden över. Vårt mål på Sexologiskolan är därför att våra utbildningar ska ge de bästa förutsättningarna för våra studenter att bli de absolut främsta inom sexologi och parterapi.  

Våra utbildningar är utformade utifrån både praktiskt och teoretiskt lärande, samt innefattar mycket obligatorisk litteratur. Detta för att vi vill att våra studenter ska ha tillgång till en bred kunskapsbas, en djup insikt och förståelse för innebörden av sitt framtida arbete och slutligen ta examen som de ytterst kompetenta sexologer och parterapeuter de har utbildats till att bli på Sexologiskolan.

_______________________________________________________________________

SÅHÄR UTMÄRKER SIG VÅR UTBILDNING – OCH SKILJER SIG FRÅN ANDRA

På våra utbildningar förenar vi aktuell forskning och Vetenskap med traditionell Visdom. De två V:na kompletterar varandra och blir fullständiga tillsammans, liksom våra föreläsare som har varierande arbetstitlar så som läkare, psykoterapeuter, barnmorskor, akupunktör, sjuksköterskor, näringsterapeuter m.m. Detta ger oss en unik möjlighet att erbjuda våra studenter en trygg och mångsidig grund att stå på som blivande sexologer och terapeuter.

På Sexologiskolan ligger fokus på hela människan - och därför värderar vi såväl psykiskt som fysiskt välmående. Dessa delar flätas samman och fångar upp helheten: vad det innebär att vara människa och hur vi förhåller oss till oss själva, varandra och den moderna samtid vi lever i. Våra studenter får ta del av egenterapi som sker både individuellt och i grupp - och genom praktiska erfarenheter erhålla verktyg som syftar till att främja studentens personliga och professionella utveckling. Vi belyser även värdet av en sund kropp och en god hälsa genom att uppmärksamma val av livsstil, kost och motion samt uppvaknandet av sinnena. Detta för att skapa en förståelse för vad dessa kan ha för inverkan på frågor som bl.a. sexualdrift, reproduktion och fertilitet.

_______________________________________________________________________

SEXOLOGISKOLAN ”ON LOCATION” OSLO & KöPENHAMN  + GLOBAL LINE – INT.EDUCATIONS IAS.

Vi har många svenska elever och generellt många elever från de olika länderna i Norr; Norge, Danmark, Färöarna, Grönland etc. Sexologiskolan har skolor ”On Location” i Oslo, Köpenhamn och Aarhus – och en växande Int. Skola – Global Line – IAS Int. Academy of Sexology and RelationshipTherapy.

Det är vår erfarenhet, att det som svensk student är lättare att förstå norska än danska – och därför rekommenderar vi norska linjen i Oslo till våra svenska studenter. Allt fler svenska studenter – väljer också vår Global Line – med 5 Int. utbildningar, allt på engelska – då är du helt säker på att förstå ALLT – du kan ta en till Int. perspektiv till dina klienter, som i framtiden kommer ha möjlighet att ha konsultation med klienterne både Online eller träffe dem fysisk på kliniken, oavsett! 

På de nordiska linjerna, som går i Norge och Danmark, har du möjlighet att välja, om du deltar i ett fysiskt möte på skolan i Oslo eller om du deltar Online – detta kan du välja fritt då och då. På Global Line är det möjligt att delta i den första och sista modulen, av varje utbildning, på Sexologiskolan / IAS i Köpenhamn och i övrigt 100% Online. 

När du funderar på att läsa till sexolog, parterapeut och specialistutbildningar – är det en riktigt bra idé att delta i en gratis Online Intro, som går på danska för norska och danska linjen – och på engelska för globala linjen. Båda går ca. en gång i månaden.

_______________________________________________________________________

SEXOLOGISKOLANS FÖRELÄSARE

På Sexologiskolan har vi 64 föreläsare och experter som är noggrant utvalda. Lärarna är från norr och från världen, och blandar de som vi anser vara bland de bästa på sina respektive undervisningsområden.

_______________________________________________________________________

PRISER

På Ansökningsblanketten finner du de exakta priserna för de olika utbildningarna. När du skickat in din intresseanmälan kommer du att få Ansökningsblanketten. Där kan du kryssa  i vilket betalningsalternativ du väljer. 

Du kan betala din utbildning på tre olika sätt:

  1. Betala hela beloppet vid antagningsbesked
  2. Delbetala vid antagningsbesked och programstart
  3. Fördela din betalning månadsvis

_______________________________________________________________________


För mer information om Sexologiskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap Utbildningsform Längd Ort
Equality Coach - International Klassrum, Distans 6 månader Flera orter (2)
Livsstil / Personlig utveckling
Gratis intro-webinarium med Yazmin Fox Klassrum, Distans 1,5 timmar Distans
Master-Researcher in Modern Sexology & Relationship Therapy Klassrum, Distans 1,5 år Flera orter (2)
Parterapeut Klassrum, Distans 18 månader Flera orter (5)
Relationship Therapist - International_08 Klassrum, Distans 1 år Flera orter (2)
Sexolog Klassrum, Distans 18 månader Flera orter (5)
Sexologist - International Klassrum, Distans 1 år Flera orter (2)
Youth Coach in Sexual Living & Relationship - International Klassrum, Distans 6 månader Flera orter (2)

Intresseanmälan

Errors

Vill du veta mer om en utbildning? Välj en utbildning nedan för att i nästa steg fylla i formuläret. Inkludera gärna eventuella frågor som du har. Informationen skickas direkt till skolan och den som är ansvarig kommer sedan att återkomma till dig.

Kategorier

Livsstil / Personlig utveckling

   Sex / Samlevnad

Hitta till utbildaren

Sexologiskolan

Skeppsbron 10
111 30 Stockholm

Tel: +46 107 502 888
Mobil +45 77 888 888
www.sexologiskolan.se


Highlights