Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Distans
Ca 20 timmar
4 995 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Distans
4 995 SEK
Löpande starter

Distans
4 995 SEK
Löpande starter
Kurs i att börja frilansa

Kurs i att börja frilansa på distans

Lär dig börja frilansa.

I den här kursen går vi igenom allt du behöver för att starta din egna frilansverksamhet.

Drömmer du också om att börja frilansa men är osäker på hur du ska göra och vart du ska börja? Vill du lära dig hur du, inte bara kommer igång, men också lyckas bygga en hållbar frilans karriär?

Då har du kommit rätt! Som frilansare är du egenföretagare, vilket betyder att du inte bara bör ha färdigheter i den tjänst du säljer, utan också bör kunna grunderna i entreprenörskap för att lyckas.  

I denna kurs är det precis vad du kommer att få lära dig! 

För mer information om Kurs i att börja frilansa på distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför ska du välja Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring?

Distansutbildningar

Kombinera arbete

med studier

Bli certifierad

Upplägg

Kursen delas in i 8 moduler med tillhörande uppgifter, och nyttjar i huvudsak dessa medel för utlärning:

 • Videomaterial
 • Exempel
 • Modul-uppgifter
 • Slutuppgift (Frilans Plan)
 • Inlämning för certifiering

Varje modul tar ca 1.5-2.5h att slutföra. Denna tid fördelas mellan video-content (ca 40 min) + den tid du väljer att spendera på att slutföra uppgiften. 

Du kan slutföra kursen i din egen takt. Dock rekommenderar vi att du gör det inom 3 månader från den dag du köper kursen då feedback och support från vårt community ingår under de första 3 månaderna.

Kursansvarig

Petra Sundell & Upbeater.X

Petra Sundell är grundare och VD av Upbeater.X som hon startade med syfte att hjälpa fler att kunna leva det liv de vill genom den frihet och flexibilitet som kommer med frilansandet.

Hon har över 11 års erfarenhet av att coacha individer och företagare inom karriärutveckling och bolags byggande, och har tillsammans med frilans-experter från olika områden och industrier utvecklat kursinnehållet i denna kurs. 

Varje modul leds av en av experterna som gästföreläser inom sin nisch. På så sätt får våra studenter chans att lära sig från frilansare som kommer från olika bakgrunder och situationer, vilket är extremt värdefullt. Se mer om föreläsarna under respektive modul.

Kursinnehåll

Kursen Börja Frilansa innehåller följande huvudområden:

 1. Grunderna i att driva din egna frilans-business (i Sverige)
 2. Sätt en klar vision och tydliga mål 
 3. Forma din frilans-identitet 
 4. Utveckla ett attraktivt erbjudande
 5. Skapa synlighet och intresse 
 6. Hitta kunder och få dem att säga JA
 7. Hantera projekt och kunder
 8. Var din egen chef – självledarskap

Efter avslutad kurs

Efter avslutad kurs kommer du att ha lärt dig de 8 viktigaste beståndsdelarna som varje frilansare behöver för att komma igång och lyckas. Du kommer att ha fått tillräckligt med kött på benen för att kunna välja hur du vill driva din frilansverksamhet, material för att börja utveckla ditt egna personliga frilans varumärke, ett stärkt självförtroende vad gäller ditt värdet som frilansare och en action plan för hur du når ut till potentiella kunder så att du direkt efter avslutad kurs kan komma igång och börja frilansa.

Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Yrkesutbildningar i digital marknadsföring som leder till jobb

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans och sker online på deras kursportal. Du kan välja fritt när du vill påbörja och avsluta kursen, och du studerar helt och håller i...


Läs mer om Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kurs i att börja frilansa på distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Michaela Baxter, freelance CoS (Chief of Staff)

Det är så coolt att det finns en kurs i att börja frilansa! Jag har lärt mig jättemycket när det kommer till hur man bör tänka på frilans som en business och karriär. Det har hjälpt mig planera och strukturera mitt arbete både för mig själv, t.ex. genom att sätta mål och en plan för att nå dem, men också hur jag kan jobba aktivt för att få nya k...

Visa mer
Eloise Steen, Google Ads Specialist

Jag har frilansat ett tag, men ville förbättra mitt erbjudande och ta min frilans-business till nästa nivå. Så jag signade upp för kursen, något jag inte ångrar! Även om jag redan visste vissa saker, gav kursen mig ett nytt perspektiv på några av de viktigaste sakerna man bör kunna för att lyckas som frilansare. Jag kan inte nog understryka värd...

Visa mer
Nathaniel Esia, freelance executive & Chief Growth Officer

Upbeater.X har funnits med mig som en trygg partner och tog min frilansar karriär till nya nivåer genom att alltid stå med och upp för mig genom olika komplexa utmaningar, förhandlingar och frågeställningar. Med top of the game coaching, support och rådgivning har vi tillsammans navigerat igenom alla hinder och stormar jag har stött på längs med...

Visa mer
Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 152 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kurs i att börja frilansa på distans från Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring, fyll i följande uppgifter: