Visa studentum.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina studieplaner? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!⭐ 

Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Yrkesutbildningar i digital marknadsföring som leder till jobb

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans. 

Idag kan du gå kurser inom:

  • Digital Marknadsföring
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Sökmotormarknadsföring (och Google Ads)
  • Displaymarknadsföring och programmatisk annonsering

Alla kurser fokuserar på praktiska och teoretiska element. Som kursdeltagare får du tillgång till en kunskapsbank och resurs som passar utmärkt oavsett om du vill skaffa kunskap till ett första jobb, eller kompetensutveckla dig. 

Nordic Tech Institute har fem huvudpelare som särskiljer deras utbildningar:

Branschhemligheter
Kursledarna håller inte tillbaka på sina bästa knep. Alla Nordic Tech Institutes utbildningar leds med viljan att dela med sig av alla dom bästa lärdomarna kursledarna har, kursledarnas hemligheter. 

Helt på distans
Nordic Tech Institutes kurser är alltid på distans. En digital utbildning ska vara digital. 

Inga tidsgränser
När du köper en kurs av Nordic Tech Institute får du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså planera för din utbildning helt själv. Om du vill göra en kurs på en vecka eller ett halvår är upp till dig. Nordic Tech Institute uppdaterar kurserna löpande. Du kan alltså komma tillbaka till en kurs långt efter att du gått den och använda dig utav den uppdaterade informationen i ditt arbete. 

Hög kvalitet
Nordic Tech Institute erbjuder endast kvalitativa kurser. När du går en av utbildningarna kan du känna att du valt rätt utbildning. Du kan även lita på att det du lär dig är kompetenser som faktiskt används ute på byråer eller företag som jobbar med digital marknadsföring. 

Leder till jobb
Alla Nordic Tech Institutes utbildningar är perfekta inkörsportar till jobb inom området. Om du letar efter jobb (eller planerar att byta karriär) kan du vara säker på att kompetenserna som du får av kurserna är eftertraktade på arbetsmarknaden. 


För mer information om Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Nordic Tech Institute Facebook

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 49 recensioner.

Staffan
(5)
Jag vill tacka för en mycket bra kurs där jag tar med mig värdefulla saker som jag direkt kan bygga in i min business. Ger kursen min varmaste rekommendation!
Simon
(5)
Väldigt bra, bred och givande utbildning. Den gav mig en djup förståelse i det digitala landskapet och bra information om var det går att fördjupa sig ännu mer om jag vill. Jag kommer absolut gå vidare med någon av de andra kurserna också.
Jonathan
(5)
Jättebra och grundlig kurs som passar såväl nybörjare som mer rutinerade användare. Ett perfekt sätt att komma igång med programmet.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 49 recensioner.