Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Yrkesutbildningar i digital marknadsföring som leder till jobb

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans och sker online på deras kursportal. Du kan välja fritt när du vill påbörja och avsluta kursen, och du studerar helt och håller i ditt eget tempo.

Idag kan du gå kurser inom:

  • Digital Marknadsföring
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Sökmotormarknadsföring, SEM (och Google Ads)
  • Displaymarknadsföring och programmatisk annonsering
  • Content production för sociala medier
  • Adobe Photoshop CC
  • Adobe After Effects (animering)
  • Digitala idéer och kreativitet

Alla kurser fokuserar på praktiska och teoretiska element. Som kursdeltagare får du tillgång till en kunskapsbank och resurs som passar utmärkt oavsett om du vill skaffa kunskap till ett första jobb, eller kompetensutveckla dig. 

Nordic Tech Institute har fem huvudpelare som särskiljer deras utbildningar:

Branschhemligheter

Kursledarna håller inte tillbaka på sina bästa knep. Alla Nordic Tech Institutes utbildningar leds med viljan att dela med sig av alla dom bästa lärdomarna kursledarna har, kursledarnas hemligheter. 

Helt på distans

Nordic Tech Institutes kurser är alltid på distans. En digital utbildning ska vara digital. 

Inga tidsgränser

När du köper en kurs av Nordic Tech Institute får du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså planera för din utbildning helt själv. Om du vill göra en kurs på en vecka eller ett halvår är upp till dig. Nordic Tech Institute uppdaterar kurserna löpande. Du kan alltså komma tillbaka till en kurs långt efter att du gått den och använda dig utav den uppdaterade informationen i ditt arbete. 

Hög kvalitet

Nordic Tech Institute erbjuder endast kvalitativa kurser. När du går en av utbildningarna kan du känna att du valt rätt utbildning. Du kan även lita på att det du lär dig är kompetenser som faktiskt används ute på byråer eller företag som jobbar med digital marknadsföring. 

Leder till jobb

Alla Nordic Tech Institutes utbildningar är perfekta inkörsportar till jobb inom området. Om du letar efter jobb (eller planerar att byta karriär) kan du vara säker på att kompetenserna som du får av kurserna är eftertraktade på arbetsmarknaden. 

Säker betalning med Klarna

Nordic Tech Institute erbjuder Klarna för snabb och säker betalning för samtliga utbildningar.


För mer information om Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Varför välja Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring?

Distansutbildningar

Kombinera arbete

med studier

Bli certifierad

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 135 recensioner.

Anna Frödell på Your Media Crew
Tack Linda för en väldigt väldigt bra kurs! Lätt att ta tills sig och förstå samt att jag blev väldigt inspirerad av att lära sig ännu mer. Bra upplägg med att varva film, upprepning i text och uppgifter. En perfekt kurs att få grunderna i UX. Så högsta poäng från mig får denna kurs. Tack!
Karin
Bra och intressant kurs! Den innehöll allt som jag behövde lära mig för att jobba med sociala medier på mitt jobb. Tack!
Emma Igelström
Jag tycker att kursen var väldigt bra strukturerad med många användbara tips och material från riktiga scenarion ur arbetslivet. Jag skulle verkligen rekommendera att gå kursen till dig som är intresserad av att jobba med UX då du får en bra bild av vad man kan arbeta med samt en grym möjlighet att fylla på din egen design portfolio.

Nordic Tech Institute Facebook

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 135 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring, fyll i följande uppgifter: