Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Naprapatprogrammet

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 77 recensioner.

Markus
(3)
Det finns både för och nackdelar med att läsa på ett litet universitet. Studieledningen på skolan har genomgående kontakt med klasser och studenterna på skolan. Det underlättar för studenterna när de har frågor och funderingar kring deras utbildning. Men som med allt annat så kan det ibland bli för mycket. Studenterna får inflytande i saker om s...
Visa mer
Christoffer Andell
(5)
Är du som jag och tycker om att blanda teoretiska och praktiska ämnen? Vill du se dig själv i en framtid där du får chansen att hjälpa människor och behandla några av vår tids största folksjukdomar? Glädje, blod, svett och tårar summerar bäst mina fyra år på den bästa utbildningen inom manuell medicin. Naprapatutbildningen ger dig en mycket bre...
Visa mer
Marcus
(5)
Har endast läst första året av naprapatutbildningen men måste verkligen säga att utbildningen är fantastisk! Jag ser mycket framemot de kommande åren, passar alldeles utmärkt med yrket som fystränare och expansionen för de två gym jag driver tillsammans med mina kollegor! :)
Cesar
(5)
En riktigt bra skola! Lärarna brinner för sitt yrke och hjälper gärna till. Jag trivs på skolan och jag skulle verkligen rekommendera andra att söka till skolan.
Daniel
(5)
Världsklass!
Tommy
(5)
Veldig bra utdanning som jeg anbefaler alle som er interessert i kropp og har lyst til å jobbe med mennesker. Bra variasjon mellom praktisk og teori, samt man begynner tidlig i praksis sammenlignet me andre studier. I tillegg finnes det dyktige og hyggelige lærere som er tilgjengelig for å hjelpe deg når du trenger det.
amanda
(5)
Bra skole, fine lokaler og gode forelesere 🙂
Henriette
(5)
Naprapathögskolan er en fantstisk skole! Selv er jeg norsk og flyttet til Stockholm for og begynne på Naprapathøyskolen. Fryktet at språk ville være en utfordring, men det har det overhodet ikke vært! Skolen har tatt jeg og de andre norske godt imot og vi har fått et godt samhold sammen med de svenske studentene! Faglig er det også kjemp...
Visa mer
Markus N
(5)
Utbildningen är utmärkt kombinerad mellan teori och praktik för att på bästa sätt kunna hantera människor med olika former av muskel- och skelettala smärttillstånd.
Julia
(5)
Otroligt rolig utbildning med kompetenta och inspirerande lärare! Väldigt givande att få ta emot patienter på skolkliniken och arbeta praktiskt genom i princip hela utbildningen. Rekommenderas starkt!
Naprapatskji
(5)
Gillar du praktiska utmaningar och känslan av ha kunskap som kan förändra människors liv? Utbildningen på NPH ger dig det bästa av dessa två världar. I kombination av duktiga lärare och moderna lokaler vässas varje individ inför utmaningar som att behandla folksjukdomar men också roa sig med många skratt i skolans pub.
Robin Palmgren
(4)
Bra utbildning där man blandar praktik med teori vilket passar mig perfekt! Det är en liten skola vilket gör att man kommer närmare studenter och lärare från olika kurser och årskullar. Lärarna håller toppklass i de flesta ämnena, speciellt inom Naprapati som är en genomgående kurs i hela utbildningen. I och med att vi börjar att ta emot...
Visa mer
Moa
(5)
Kompetenta lärare, lärorik utbildning och härlig atmosfär.
Toktomte
(5)
Ångrar inte en halv sekund att jag sökte mig till denna skola. Det ses alltid till att utvecklas och hålla sig 'up to date' i forskning och behandlingstekniker. Samt Fantastiskt pålästa och pedagogiska lärare.
E.F
(5)
Utbildningen är av hög kvalite. Man läser brett inom ämnet medicin och lärarna är otroligt kunniga. Rekommenderar utbildningen starkt!
Pernille
(5)
En utrolig bra utdannelse og skole med et godt miljø!
Helena
(5)
Kompetenta och inspirerande lärare. Stor vikt vid praktiska moment och att man som student får komma ut på skolkliniken tidigt! Fräscha lokaler. Fantastisk personal! Och att skolan numera utvecklar sig med pedagogisk inrikting tycker jag är jättebra!
Jacob
(5)
Riktigt bra skola! En bra samhörighet med ambitiösa klasskamrater och kompetenta lärare.
Olfo
(5)
Skolan erbjuder en bra och nogrann utbildning med vänlig personal och kunniga lärare
P
(5)
Lärorik och givande utbildning ledd av komptetneta och engagerade lärare/föreläsare som erbjuder eleverna bästa möjliga kunskap inom ämnet naprapati och allmän medicin på ett både praktiskt och teoretiskt plan.
Martin S
(5)
Kanonbra utbildning där det finns ett stort driv från all personal som smittar av sig på eleverna att göra allt för att driva naprapati som yrke men också som utbildning framåt, för att ge eleverna och yrkeskåren alla möjligheter att växa och bli större nationellt och internationellt. Ett bra studieupplägg som främjar kritiskt tänkande samtidig...
Visa mer
Anton Hage
(5)
Helt grym utbildning. Toppklass på lärarna och alla elever är väldigt ambitiösa och hjälpsamma!
Marika
(5)
Om du tycker om att jobba med människor, rörelse och att bli världens bästa detektiv är detta helt rätt utbildning att välja!
Josephine
(5)
Snart tre månader in i utbildningen och varje dag blir jag säkrare på att det är det här som jag brinner för, det här som kommer ge mig glädjen i att gå till jobbet resten av livet. Tack Naprapathögskolan, ni lever verkligen upp till mina förväntningar!
Edvin Ambrus
(5)
Som ny elev på skolan känns det som att man har fått bra med information inför starten, trots att jag påbörjade studierna något senare. Utöver det har kurserna gått i ett stadigt tempo och trots en hög intensitet så har det funkat utan problem.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in