Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Magisterprogram i kvalitets- och ledarskapsutveckling

Längd
60 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Antagningshistorik
Längd
60 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Antagningshistorik

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Vill du leda verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete framåt med värderingar och en kultur som får människor att växa? I dagens snabbt föränderliga och komplexa samhälle behövs både systemsyn för att förstå hur helheten påverkas tillsammans med ett långsiktigt perspektiv som utvecklar organisationer att ta ansvar för mer än bara sin egen verksamhet. Med en magisterexamen i kvalitets- och ledarskapsutveckling får du de rätta kunskaperna för att leda och driva organisationers kvalitetsarbete i ett större samhällsperspektiv.

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen, yrkesexamen om minst 180 hp eller motsvarande utländsk examen inklusive ett självständigt arbete (examensarbete) om minst 15 hp.Svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier på grundnivå.

Examen & Intyg

Magisterexamen
Mittuniversitetet
Härnösand, Sundsvall & Östersund

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...

Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights