Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Lillsved Idrottsfolkhögskola

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 68 recensioner.

Sanja
(5)
Den här kursen berör så många delar man inte riktigt tänkt på men som bör ligga som ett fundament inte bara för en verksamhet utan livet i stort. Både på individnivå och samhällsnivå just för att skapa och leva en hållbar livsstil och utifrån det kunna skapa en hållbar verksamhet eller utvecklas på ett hållbart sätt. Den här kursen är att rekomm...
Visa mer
Lisa
(5)
Enormt bra utbildning med bra coacher! Man kan räkna med att man får en grym personlig utveckling och mycket ideér som det är ok att leka med. Ska man starta eget så är det bara positivt att kunna ta denna utbildning först!!
Eva Jemina
(5)
Jag är otroligt glad att jag valde att anmäla mig till den här kursen och jag rekommenderar utbildningen till alla som är nyfikna att hitta sin väg till utveckling både personligt och yrkesmässigt. Anette och Ola har inspirerat mig till att våga! Idag driver jag företag på deltid och jag är tidvis anställd. Jag trivs med den stora variationen so...
Visa mer
Jennie
(5)
Anette och Ola är så inspirerande. Det är sällan jag har läst kurser som känts så levande. Jag upplevde att det fanns en röd tråd i lärande, att man som elev också är mycket delaktig i processen. Inspireras och lära av varandra. Så värd tid att investera i!
julia cogne
(5)
Jag pluggade Entrepenörskap inom hälsa och idrott på Lillsved och den kursen var riktigt kul, väldigt givande. Lärde mig mycket och fann även nya vänner som hade liknade mål i livet och lusten att utvecklas.
Charlotta
(4)
Jag rekommenderar varmt kursen "Entreprenörskap - Hälsa och Hållbar utveckling"! Du lär dig definierar dina mål, din målgrupp samt redskap som får dig att utnyttja dina personliga styrkor/personlig utveckling. Upplägget fysiska träffar och webinarium är bra, kan kombineras med familj och arbete. Lärarna är kompetenta och delar med sig av erfa...
Visa mer
Hugo Elvingsson
(5)
Under detta året fick jag nä ger med kunskap om skidåkningen, men det viktigaste av allt är dem vänner och kontakter jag fått. Ovärderligt!
Filip Andersson
(5)
Det var otroligt lärorikt för mig att studera och bo på en folkhögskola. Utöver det fick jag med mig massvis med kunskap, idéer från andra och erfarenhet som sen har hjälpt mig att utvecklas till en bättre skidlärare men även som person. Jag hade otroligt roligt under min tid på Lillsved och har nu vänner i skidorter över hela landet (Sverige ...
Visa mer
Amanda Grahn
(5)
Den här utbildningen gav mig mer än vad jag kunde ana. Inte bara gav den mig allt jag behöver för att kunna jobba med träning och hälsa, den gav mig också en stor självinsikt och jag växte så otroligt som människa. Jag rekommenderar alla att ta ett år på Lillsved.
Mia
(5)
En kurs som gav mig ett nytt, vidgat och modigare sätt att tänkta kring entreprenörskap, marknadsföring och personlig utveckling. Lärarna har gedigen erfarenhet av företagande och coachning och utmanar ens tankar och idéer på ett positivt och uppmuntrande sätt. Att få spendera en termin med likasinnade gav mig kraft och energi. Rekommenderas ti...
Visa mer
Malin Halvars / MHelhetsHälsa
(5)
En utbildning med det lilla extra allt! Jag lärde mig så mycket under denna utbildning. Bla målsättning och "att våga" ,verktyg och metoder för entreprenörskap. Personlig utveckling och marknadsföring. Jag driver idag min firma på deltid. Och fortsätter min resa framåt.
Freja
(5)
När jag började på denna skola visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Jag fick lära känna massor med underbara människor, man bodde tillsammans och utvecklades tillsammans, som en familj! Utbildningen på Lillsved hjälpte mig att se på livet utifrån ett annat perspektiv, jag utmanade mig själv och testade ibland att gå utanför min comfortzo...
Visa mer
Erika
(5)
Hade inga direkta förväntningar på utbildningen men oj vad kul jag har haft. Och så mycket jag har lärt mig, både om mig själv och inom yrket. Är inte den som gillar att gå i skolan men om alla skolor var som den här med samma typ av upplägg på utbildningen. Då hade jag sökt fler utbildningar och pluggat så mycket mer. Dessutom får man vänn...
Visa mer
Max Palmström
(5)
Jag läste till sport och äventyrsledare läsåret 18/19 min upplevelse av året på Lillsved var fantastisk. Jag fick prova på många olika saker jag aldrig gjort förut. Jag växte som person under året och hade även en grym klass. Mitt bästa minne var veckan i bydalen då vi åkte på skidutbildning, det var en rolig upplevelse.
Jenny - HC 18/19
(5)
Underbara lärare som skapar en läromiljö där det är lätt och roligt att lära sig. Många nya vänner och utbildningen öppnar även upp nya/större kontaktnät inom branschen. Upplevelser under året som man inte skulle kunna få i någon annan miljö. Stora möjligheter till att dela kunskaper/erfarenheter med andra och utmana sin egna comfortzone.
Johanna
(5)
Ett skolår har aldrig gått så fort som det gjorde under mitt år på Lillsved! Det kändes som att ha en extra familj där ute, fast mycket större då. Om man ville hitta på något efter skolan fanns det alltid någon man kunde göra det med. Gå promenader i löpspåren, paddla i skärgården, träna, vara i sporthallen eller bara hänga i elevboendena. Lär...
Visa mer
Ida Johansson
(5)
Jag gick denna kurs våren 2017 och är väldigt tacksam att jag gav mig själv den tiden. Detta var precis det jag behövde för att mentalt förbereda mig på att bli företagare. Ola och Anette är väldigt pedagogiska och besitter en enorm kunskap som jag nu har väldigt mycket användning för som egenföretagare men även i tankeprocesser som rör privatli...
Visa mer
August E
(5)
Fantastisk skola i en underbar och inspirerande miljö! Gick PT distans med fysiska träffar, passade mig perfekt i kombination med arbete.
Veronica
(5)
Jag gick Personlig Tränare på distans 2018 och är imponerad och väldigt nöjd med utbildningen som gav mig en bra grund att stå på och ett nytt karriärsval tack vare lärarna och klasskompisar som gjorde utbildningen både professionell och väldigt ambitiös.
Mackan
(5)
Fett bra utbildning! Rekommenderar verkligen!
Hugo Elvingsson
(5)
Halleluja! Detta har varit ett av dem bästa åren i mitt väldigt långa liv. Galet vilka fantastiska kontakter inom skidvärlden. Bara PEPE är legend!
Sara
(5)
Har gått skidlärarutbildningen på Lillsved under ett år och är dundernöjd! Fantastiska lärare och gästföreläsare, och många bra temadagar ordnat från skolan. Stämningen mellan oss elever och lärare är riktigt bra, känns som att man fått en extra familj. Rekommenderar ALLA att söka, ni kommer inte att ångra er, oavsett vilken linje ni väljer!
Filip
(5)
Superrolig utbildning och ett grymt kul att gå på folkhögskola.
Jacob
(5)
Ett bra år på skolan, med mycket ny kunskap och en massa bra dagar med härliga lärare och andra kursdeltagare
Fanny
(5)
Hade ett fantastiskt år på Lillsved på alla sätt. Lärde mig mycket och fick en bred kunskap inom träning och friskvård, hade väldigt kul, fick nya vänner och lärde mig saker om mig själv och andra. Ett år på Lillsved rekommenderas varmt!
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se