Les Roches

i Marbella (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Om du är intresserad av hotell- och besöksnäringsbranschen och önskar att studera i ett av världens främsta länder inom området, är Les Roches ett utmärkt val för dig! Les Roches är en välkänd schweizisk högskola som specialiserar sig på hospitality-utbildningar. Du har möjligheten att studera antingen i Schweiz eller på deras campus i Marbella. Schweiz är känt för att vara föregångare inom hospitality-utbildning, vilket gör en examen från en schweizisk högskola till en imponerande merit på ditt CV!

Utbildningar som leder till jobb

Les Roches ger sina studenter en högkvalitativ utbildning som kombinerar innovation, entreprenörskap och praktiska inslag direkt från branschen. Lärarna är engagerade och undervisningen sker i små grupper för att säkerställa bästa möjliga förberedelse för arbetslivet. Alla utbildningar på Les Roches innehåller betald praktik, där du som student har stor chans till att kunna praktisera på välkända, ledande företag inom branschen. På examensdagen får i genomsnitt 94% av studenterna jobberbjudanden, vilket tyder på den höga utbildningsnivån och vilka möjligheter praktikplatserna leder till.

Internationell miljö

Att studera vid Les Roches innebär också att du blir en del av en mycket internationell miljö. Med närmare 3000 studenter från över 100 olika länder är skolan en mångkulturell plattform för lärande. Alla campus är moderna med fräscha faciliteter och avancerad teknisk utrustning. Dessutom arrangeras regelbundet aktiviteter och utflykter under terminerna, vilket ger dig chansen att  att utforska din nya studieort.

Studera på Les Roches i soliga Marbella 

Les Roches campus i Marbella, Spanien, ligger i en av Europas mest exklusiva turistdestinationer. Att studera här innebär att du blir en del av en unik miljö med en lyxig atmosfär. Marbella är hem för många stora företag inom turismbranschen, vilket öppnar upp för gynnsamma praktikmöjligheter för studenter. Dessutom är Marbella känt för sitt solsäkra klimat, vilket gör det till en attraktiv plats att studera på. Les Roches Marbella erbjuder moderna faciliteter inklusive bibliotek, fyra restauranger och tillgång till Manolo Santana Racquets Club för sportaktiviteter som tennis, gym och pooler. Med över 80 nationaliteter representerade på campus får du möjlighet att studera i en mångkulturell miljö med klasskamrater från hela världen.

Studera på Les Roches i skidorten Crans-Montana, Schweiz

Les Roches campus i Schweiz har ett perfekt läge nära den prestigefyllda golf- och skidorten Crans-Montana, med enastående utsikt över Alperna. Här kan du studera i en modern miljö med avancerad teknisk utrustning, inklusive ett imponerande VR-rum på campus. Dessutom finns det möjlighet att besöka skolans restaurang och bar när du har lite tid över. Att studera i Schweiz innebär också att du studerar i ett land med stark ekonomi, vilket ofta leder till att man har goda jobbmöjligheter efter avslutad examen. I flera av de schweiziska städerna hittar du också huvudkontoren för världskända företag inom hotellbranschen och lyxindustrin. 


För mer information om Les Roches, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Les Roches

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Les Roches

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Les Roches

c/o Les Roches Marbella Global Hospitality Education
Carr. Istán, Km. 1
29602 Marbella


Highlights