Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Långholmens Folkhögskola

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 22 recensioner.

Tobbe E.
(5)
Skolan i sig är centralt belägen i Sundbyberg, med ganska bra tågförbindelser med min hemort Västerås. Vilket möjliggör pendling till och från skolan. Fin miljö med Marabouparken och med Bällstaån precis utanförger möjligheter till en fin avkoppling på t.ex. luchrasten. Utbildningen är en unik spetsutbildning i Sverige. Anknytningen till e...
Visa mer
Abdoul
(5)
Det är en bra skola, man kan lära sig bra svenska. Man kan utbilda sig till personlig assistent och bli bättre på språket.
Parunya
(4)
Jag tycker att allt i kursen är bra för mig. Jag lär mig mycket att prata. Alla lärare är uppmärksamma på våra behov. Skolan är demokratisk och respekterar alla.
Wassana
(5)
Jag har lärt så mycket svenska. Det är en bra skola som jag tycker om. Alla lärarna är snälla mot mig och om jag frågar något vill de hjälpa mig. I kursen är alla kompisar bra. Tack alla!
Jwan
(5)
Det här är en väldigt bra skola, jag studerar Assistanskursen. Jag är nöjd med min kurs för att jag lär mig massa saker som jag har nytta av i livet. Jag tackar min lärare för allting.
Shamsa
(5)
Jag började på folkhögskolan i augusti förra året. Jag studerar Assistanskursen. Jag trivs bra och jag har utvecklat språket. Innan jag började den här skolan vågade jag inte prata svenska, men nu vågar jag prata. Vår lärare är bra och trevlig. Jag rekommenderar alla som vill studera svenska att söka den här skolan för det är bra att utveckla...
Visa mer
ZamZam
(5)
Jag trivs i Assistanskursen för jag lär mig kunskap om olika funktionsnedsättningar. Det är bra för jag vill jobba som elevassistent. Våra lärare är jättebra och jag har utvecklat svenska språket.
Khamphila
(5)
Jag tycker att det var viktigt att jag började i skolan. Här har jag lärt mig mycket svenska, nya ord och grammatik. Jag skriver, läser och lyssnar i den takt som jag behöver. Klasskamraterna är viktiga för om jag inte förstår kan jag ställa frågor till mina kamrater. I Assistanskursen har jag en lärare som förstår vad alla elever behöver och vi...
Visa mer
Sarab
(5)
När jag började på Långholmens folkhögskola var jag jätteledsen därför att jag inte kunde eller förstod så bra svenska. Men sedan kände jag mig mycket bra, eftersom det här är en väldigt bra skola. De hjälper och lär oss så mycket om olika ämnen. Det är bästa, bästa skolan och jag hoppas kunna fortsätta här. Jag studerar Assistanskursen för ja...
Visa mer
Parunya
(4)
Jag tycker att allt i kursen är bra för mig. Jag lär mig mycket att prata. Jag tycker om alla lärare och alla är uppmärksamma på våra behov. Skolan är demokratisk och respekterar alla.
kha
(5)
När jag har börjat i den här skolan var jag mycket arg för att jag inte kunde förstå svenska. När läraren pratade förstod jag inte för att hon pratade fort. Hela tiden frågade jag mina kompisar i klassrummet vad läraren sa. Men efter två månader förstod jag henne mycket bra och jag blev bättre för att höra och att skriva och hon hjälpte mig och ...
Visa mer
Selphie
(5)
Bästa skolan där får man hjälp och stöd.Och SVA grundkursen gör att jag förstår mer och mer svenska.
Fouad
(5)
Skolan är fin och det finns roliga människor. Det känns som mitt hem, man får så mycket hjälp som man vill ha. Fin lokal och plats.
Hodan
(5)
Kursen och skolan är mycket bra för mig. Jag känner mig bra. Vi har super lokaler och bästa lärarna.
Eva
(5)
En bra blandning av författarbesök, där vi läser författarnas böcker innan för att kunna föra kreativa diskussioner, respons av andra kursdeltagares texter och en massa eget skrivande! Enkel kursportal!
k
(5)
Superbra skola i fina lokaler med vacker natur mitt i stockholm!
Robin
(4)
Jag valde denna utbildning för att läsa in mitt sista gymnasieår, och kan bara säga posítiva saker om den här skolan. Lärarna är fantastiska, utbildningen är av bra kvalitet och omgivningen är den underbara ön Långholmen!
Frida
(5)
(finns inget boende på skolan)
Nathalie
(4)
Bra skola och mina lärare har varit fantastiska och skickliga & dessutom hamna jag i en härlig klass med kloka individer!
Sandra
(2)
Gillar skolan väldigt mycket och atmosfären.
Frida
(4)
Bra läge och trevliga människor. Blandade sätt att studera gör att det blir intressant
malin
(4)
Långholmens folhögskolan är en mycket bra folkhögskola,med bra läre och fina lokaler att studera i.Skolan har mycket fin ute miljö,som man kan göra olika aktiveter i.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se