Visa studentum.se som: Mobil

Långholmens Folkhögskola

Långholmens Folkhögskola

Långholmens Folkhögskola

Nu i Sundbybergs centrum - Marabouparken

Välkommen till vår trevliga skola, som under sommaren 2017 flyttade till nya, fräscha lokaler i Sundbyberg. Skolan är granne med Marabouparkens konsthall och den vackra Marabouparken används som "skolgård". 

Skolan är känd för sin höga trivsel, utmärkta studieresultat, utvecklade stödfunktioner och uppföljning. Undervisningen på skolan sker i små grupper och en trivselenkät som skolan utfört visar att studenterna är nöjda med kursernas innehåll och bemötandet från andra deltagare samt lärare. 90% av deltagarna är också nöjda med skolans arbete med demokrati och trygghet. 

Om du som blivande student vill komma på studiebesök kan skolan anordna detta. 

Huvudman för skolan är LO-distriktet i Stockholms län, vilket innebär att arbetarrörelsens värderingar om alla människors lika värde ligger till grund för arbetet på Långholmen Folkhögskola.

Studieupplägg

På skolan går mycket av utbildningen ut på att arbeta tillsammans i grupparbeten, medverka på seminarier och redovisningar. Prov förekommer mer sällan. 

På Långholmens Folkhögskola lär du dig bland annat:

  • Söka kunskap
  • Bearbeta kunskap
  • Dela med oss av kunskap
  • På olika sätt presentera kunskap

Kurser på Långholmens Folkhögskola

På Långholmens Folkhögskola kan du bland annat läsa skrivar-kurser, svenska som andraspråk och andra Allmänna kurser med olika inriktningar, se kurssidan.

Antal kursdeltagare på kurserna varierar men ligger oftast mellan 10-20 deltagare.


För mer information om Långholmens Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Långholmens Folkhögskola Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Långholmens Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Långholmens Folkhögskola

Löfströms allé 7
172 66 Sundbyberg

Tel: 08-658 16 30
www.lhmfhsk.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 50 recensioner.

Burhan Hassan
(5)
Mina förväntningar och kurs innehållet var så överensstämmande att jag redan från början kände att jag hamnat rätt. Kursen har ändrat eller snarare belyst hur lokal och kulturell baserat förväntad feedback ofta krockar med en objektiv och neutral feedback. Den har dessutom förstärkt och gett mig nya perspektiv på konflikthantering och beväpnat ...
Visa mer
Anna
(5)
Kursen har lyckats med att både utveckla mitt ledarskap, min syn på medarbetarskap och gett mig viktiga självinsikter för att kunna leda andra. Jag har fått insikter om konflikthantering som tagit udden av det obehag ordet konflikt stod för tidigare. Kursen har på denna korta tid uppnått alla de mål jag hade med att söka utbildningen. Jag kan m...
Visa mer
Kristoffer
(5)
Vill man lära sig om ledarskap och grupputveckling och samtidigt utvecklas som människa är det här rätt kurs. Den är också väldigt värdefull även om man inte är ledare. Man får verktyg man kan använda i alla relationer och interaktioner med andra. Jag har användning för det jag lärt mig i kursen varje dag. ÄR du ledare är det en no-brainer.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Långholmens Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 50 recensioner.