Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av KompetensUtvecklingsInstitutet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 52 recensioner.

Linköpingspojken från öarna.
Det här var första gången jag genomförde en utbildning som var till största delen på distans och jag var då en aning orolig men jag måste säga att utbildningen gått jättebra och jag är verkligen sjukt nöjd. Lärarna är både väldigt kunniga och trevliga och omnius som platform i Linköping fungerar mycket bra. Om det var något man kunde påpeka var ...
Visa mer
Cornelia
Jättebra! Lärarna sitter med mycket kunskap. Man får all stöttning som går att få av en lärare. Bra upplägg under hela utbildningen. Oden kritik vi haft tar lärarna åt sig av och förändrad till det positiva. Mycket nöjd över skolan! Funkar kanon att arbeta samtidigt.
Johanna
Har haft väldigt roligt på närträffarna då jag har haft superhärliga klasskompisar! Med bra klass så har denna utbildning varit rolig och lärorik. Vissa stunder har det varit lite svårare att kombinera arbete med skola men det har fungerat bra i stora hela!
Fardos
Fantastiska lärare och alltid snabb återkoppling. Även studierna håller röd tråd vs provet dvs man får prov på det man läst. Rekommenderas varmt
Maria
I det stora hela är jag nöjd med utbildningen, det var inge problem att arbeta samtidigt, utan tvärt om så gav det lite extra i pluggandet ( om man arbetar inom området LSS )
Omeida
Erfara och kompetenta lärare bra och snabbt kommunikation med läraren.
Fatimah Ridha
Jag tycker att både klasskamrater och mina lärare var bra. Man var bekväm med alla i klassen. Jag lärde mig mycket och är nu stolt över mig själv att jag nu är klar med kursen.
Tulun Er
Jag har haft underbart utbildning från Kui läraren deras system är bästa och jag utveklade mig så mycket
Marita
Innehållsrik och bra utbildning för den som vill fördjupa sig i området multisjuka äldre
Eleni Spithaki
Jag studerar på distans utbildningen. Har fungerat bra.
Fartun
Jag var nöjd med alla mina ämnen och även min lärare.
Doina Andrei
Lana Arbil
Jag studera barnkötare . Nu bara två kursen kvar men lärare mycket bra och mycket hjälpa mycket.
Edgardo Perez Masares
Utbildningstiden har varit lärorik och spännande. Tycker att det saknar tydlighet med målet under praktiken. Att validera erfarenhet tycker det var lite för suddig också.
Malin
Nanni
Det bästa jag gjort. Bra, kunnig och engagerade lärare och mycket nyttig och bra kunskap.
Zru
Jag studerar distans i den länken, och jag tycker att läro platformen är information rik, samt lärarens kunskap och hjälpsamhet är top notch. Jag kan rekommendera den här utbildning centrumet.
Elev
Bara positiva upplevelser, alla som jobbar där är hjälpsamma och professionella. Jag är väldigt glad över att ha valt KompetensUtvecklingsInstitutet och varmt rekommenderar den för andra.
Soffan
Är en så himla bra och trevlig utbildning.. lärarna är toppen och man lär sig verkligen super mycket
Saki
Bra lärare, super intressanta ämne med bra urval av böcker. Toppen bra studietakt går att kombinera med privat liv och arbetet.
Ida
Donia
Vi får kunskaper om hur man ska jobba med barn när vi ska jobba på framtiden.
Zeena Alhayani
Jag tycker att omnius är mycket bra sida och alla lärare är mycket hjälpsamma och gör så gått de kan för att eleven ska kunna förstå uppgifterna eller kursen t ex genom videoklipper eller dokument.
Jannice
Hej! Mitt namn är Jannice och jag läser på distans. Har snart läst fyra av mina nio kurser. Otroligt tillmötesgående lärare. Jag har känt mig väldigt fri under min utbildning och har fått styrt mycket själv över min utbildning, vilken ordning jag vill läsa kurserna, vilken studietakt och också kunnat justera uppgifterna om jag behövt. Får ...
Visa mer
Balgy
En skola där man kan plugga på distans men det verkar vara mera komplicerat än nödvändig. Man måste bestämma studietakten i förväg för hela utbildningen även om man kanske inte vill plugga i samma takt hela tiden. Utöver det kan man inte göra ett studieuppehåll (kommunen tillåter inte detta) Många detaljer som inte var positiva/ har stört mig...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in