Universitets- & högskoleutbildning

M.A. Growth Hacking

Längd
24-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
24-48 månader (beroende på ditt tidsschema)
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
Startdatum när som helst se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Startdatum när som helst

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

I IU:s 120 ECTS Growth Hacking masterprogram kommer du att upptäcka konsten att vårda företagstillväxt i den digitala eran.

Med moduler som täcker avancerade forskningsmetoder, datadriven marknadsföring, webb- och mobilutveckling och prestationsmarknadsföring, har du möjlighet att finslipa dina kunskaper inom dataanalys, produkthantering och marknadsföring online.

Dessutom kommer du att ha flexibiliteten att välja valbara kurser som SEA och marknadsföring i sociala medier, Salesforce-utvecklarspecialisering och internationell marknadsföring och marknadsföringskontroll, vilket gör att du kan ytterligare förbättra din expertis inom marknadsföringsstrategier online.

För mer information om M.A. Growth Hacking, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Kursinnehåll

I början av dina studier kommer du att lära dig om ämnen som Advanced Growth Hacking och Internationellt konsumentbeteende. Som en del av dina studier kommer du att specialisera dig på digital analys och strategier som säkerligen kommer att ge framgång, såsom marknadsföring på nätet och sociala medier och Performance Marketing.

Du kommer även att exponeras för kurser som fokuserar på användarupplevelse, såsom webb- och mobilutveckling och användargränssnitt och upplevelse. Mot slutet av dina studier kommer du att ta dina valfria kurser och påbörja din masteruppsats.

Framtidsutsikter

Tillväxthackare som kan bygga resurseffektiva, kostnadseffektiva och kraftfulla marknadsföringsstrategier, öka försäljningen och förbättra kundnöjdheten är mycket efterfrågade inom en mängd olika områden. Både små företag och stora företag vill ha talanger med dina färdigheter för att dra nytta av uppvaktade marknader.

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about this program, M.A. Growth Hacking? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....

Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Highlights