Yrkesutbildning

Beteendepedagog

Humanify, Distans
Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Ej studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Löpande start se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
1 år
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Ej studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Löpande start se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Löpande start

  • Distans
  • Distans

Om utbildningen

Utbilda dig till Beteendepedagog

Att utbilda sig till beteendepedagog innebär att du förvärvar kunskaper och färdigheter inom områdena pedagogik och beteendevetenskap för att arbeta med människor och deras beteenden.

Studieupplägg

Utbildningen till beteendepedagog sker på distans utan några fysiska träffar. Lektionerna är inte schemalagda utan du bestämmer själv din studietakt och hur du vill studera. 

Lektionerna finns i vår digitala kursplattform som är uppbyggt med både inlämningsuppgifter och prov. All kommunikation och interaktion med utbildare sker via webbaserade verktyg på kursplattformen. 

Inga särskilda förkunskaper krävs för att studera till beteendepedagog

Grundläggande datorkunskap och tillgång till dator och internet är ett krav eftersom vi använder oss av en webbaserad studieplattform. Utbildningen ställer stora krav på engagemang och förutsätter en hög arbetsinsats. Det krävs att du är disciplinerad och kan studera på egen hand.

Vi rekommenderar en studietakt på 50 procent som motsvarar 18 timmar i veckan under två år för att färdigställa en distansbaserad utbildning

Utbildningen innehåller en valfri arbetsbelagd praktik och innebär att vi intygar om att du även har de praktiska färdigheterna att arbeta som beteendepedagog. Det är du som elev som ansvarar för att hitta en praktikplats och som då måste godkännas av utbildaren. Du kan då omsätta dina teoretiska kunskaper rent praktiskt i arbetslivet, samtidigt få in en fot på arbetsmarknaden redan under studietiden. Du bestämmer individuellt om hur och när du vill genomföra praktiken.

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning så har du en bred kompetens att arbeta som beteendepedagog. Du kommer att ha kunskaper att kunna ge stöd och vägledning, erbjuda stöd och behandling. Arbetet handlar mycket om att stödja persone i olika situationer, såsom föräldraskap, relationsproblem eller andra utmaningar. Fokuset kan vara på att utveckla positiva och hälsosamma beteendemönster inom familjen.

Alla våra distansutbildningar är en sammansättning av olika utvalda kurser. Beteendepedagog har ett flertal kurser med ett särskilt fokus på etik och förhållningssätt, proffesionellt bemötande, motiverande samtal.

Kontaktinformation

Kundservice på växel: 010-641 01 24
Öppet mellan 08:00 och 16:00 alla veckodagar

För mer information om Beteendepedagog, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Humanify?

Du väljer studietakt

Distansutbildning

Du väljer startdatum

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Beteendepedagog

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Humanify
Johannedalsvägen 32
863 32 Sundsbruk


HUMANIFY

Vi är ett företag som bedriver utbildningar, föreläsningar och handledning inom socialt arbete. Du läser på distans utan obligatoriska sammankomster och med en individuell studietakt. Humanify har samarbeten med utbildare som har arbetslivserfarenhet och utbildning inom beteendevetenskap, socialpedagogiskt arbete, behandlingsarbete...

Läs mer om Humanify och visa alla utbildningar.

Highlights