Visa studentum.se som: Mobil

Välkommen till GTV i Gamleby!

GTV är en Yrkeshögskoleutbildning med en lång historia på närmare 30 år. Utbildningen är mycket välkänd i branschen som en modern topputbildning. Blir du antagen hos oss kan se fram emot en skjuts i rätt riktning mot ett drömyrke inom TV-, film- och mediaproduktion.  GTV har mycket goda relationer med branschen och har fler dubbelt med LiA praktikplatser än vad vi har studerande. 


På GTV kommer du att stå i centrum och möta nya utmaningar och vänner för livet. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina starka sidor, skaffa dig de kunskaper och erfarenheter som behövs för att få arbete inom produktionsbranschen.

GTV - en spännande och stimulerande mötesplats

Till GTV kommer studerande från hela Sverige, alla med olika bakgrund och förutsättningar, men med det gemensamt att man har bestämt sig för att man vill börja arbeta med TV mediet, filmproduktion eller video i någon form, antingen innehållsligt, kreativt eller rent tekniskt. Kanske både och? På en kanal, ett produktionsbolag, en eventbyrå eller som frilans. Möjligheterna är många efter avslutad examen.

GTVs vision är att ge varje individ möjlighet att, i gemenskap med andra, växa och utvecklas som människa och att efter ett par års studier få arbete. I uppdraget som en yrkeshögskola skall vi se till att våra studerande matchar de arbetstillfällen som produktionsbolagen erbjuder efter examen. Statistiken visar att det stämmer. Välkommen att söka till oss på GTV!


För mer information om GTV Gamleby, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yh-utbildning
Media / Kommunikation
Film / TV Ort
TV-produktionsspecialist GTV Gamleby

Visa alla

GTV Gamleby Instagram


Videoreportage

Se filmen från GTV Gamleby!

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med GTV Gamleby

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Film / TV

   Fotograf
   Producent
   Redigerare / Klippare

Företagsekonomi

   Företagande / Entreprenörskap

Ledarskap / Organisation

   Projektledning

Media / Kommunikation

   Radio / Podd
   Journalistik
   Film / TV

Hitta till utbildaren

GTV Gamleby

Gundelvägen 8C
594 32 Gamleby

Tel: 0493 146 20
Mobil 0725612229
gtvgamleby.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 9 recensioner.

Tax
(3)
Väldigt otydligt om var kraven ligger i de olika kurserna, dåligt med uppdateringar gällande betygsmässigt, tycker man borde få veta om man är godkänd eller inte ett tag efter momentet. Alla har sitt eget ansvar men känner att skolan själva måste följa eleverna och deras gång och i god tid ge dem en förvarning om vart de ligger till. Sådär kommu...
Visa mer
Elev intag 22
(5)
Att ta möjligheten att plugga på GTV var det bästa gjort. Här får man ta del av inspirerande föreläsningar och riktigt roliga uppgifter. Så som sända OB-produktioner, livesändningar från Studio och nyhetsinslag. Dessutom har vi tillgång till all teknik osv. när vi vill! Välkommen till GTV bubblan, en bubbla man inte vill lämna.
Albin
(5)
En lärorik utbildning som bygger mycket på att du lär dig mer praktiskt, vill du fördjupa dig så kan du göra de på egen hand eller fråga lärarna om hur sakerna funkar. Helt underbara lärare och klasskamrater
Beställ information

För att få mer information från GTV Gamleby, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 9 recensioner.