YH-utbildning

Produktionsdrejare

Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Längd
2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

I den här utbildningen lär du dig allt du behöver för att kunna arbeta med keramik och drejning på en storskalig nivå. Efter avslutad examen kan du verka som produktionsdrejare på företag eller genom att driva eget. Utbildningen ger djupare kunskap inom produktionsdrejningens hantverksmetoder och verkstadstekniker. Efter avslutad examen har du möjlighet att verka som produktionsrejare i egen regi som företagare eller som anställd.

Idag finns det en brist på välutbildade drejare med rätt kunskap. Skolan samarbetar med flera företag och organisationer i traditionen och du som elev kommer lära mer på plats i aktiv praktik och även få testa dina kunskaper när du är ute på LIA (Lärande i arbete).

Som examensarbete har du möjlighet att ta gesällbrev inom krukmakaryrket. Utbildningen leder till unik specialistkompetens inom ett traditionellt hantverk.

Skolan samarbetar med företag och organisationer inom keramikindustrin och eftersom det är brist på välutbildade drejare med rätt kunskap ger den här utbildningen dig rätt förutsättningar att föra drejning som hantverksyrke vidare in i framtiden.

För mer information om Produktionsdrejare , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Formakademin i Lidköping?

CSN-berättigad

Bra kontakter

med näringsliv

Eftertraktad utbildning

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Produktionsdrejare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Formakademin i Lidköping
Fabriksgatan 4
531 30 Lidköping

Formakademin i Lidköping - Professionell kreativitet

Formakademin är ett kunskapscentrum för keramik, mönsterdesign och designmodellering. På Formakademins utbildningar blir du upplärd av de bästa. Våra lärare är yrkesverksamma och här hittar du bland annat en världsmästare i drejning samt mästare inom krukmakaryrket. Våra utbildningar ger dig...

Läs mer om Formakademin i Lidköping och visa alla utbildningar.

Highlights