Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Chalmers tekniska högskola

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 18 recensioner.

Björn
(1)
Skolan prioriterar att man ska läsa matte och övriga utfyllnadsämnen istället för att man ska bli bra maskinist. Spärrkurser separerar en från klassen om man missar en tenta, detta motiveras genom att skolan ska ha pengar istället för att ha en relevant anledning utbildningsmäsdigt. Har även föreläsare som under ett flertal år i streck missk...
Visa mer
Fredrika
(5)
Jag har älskat att gå på AE, man lär känna det flesta på sektionen då varje årskurs endast består av 30-40 studenter. Vill man jobba inom fastighets- eller byggbranschen men inte vet exakt vad så är AE den perfekta utbildningen då man får läsa alltifrån juridik till samhällsplanering och byggteknik. Kan absolut rekommendera AE!
jonas
(5)
Även om jag tvekade innan mitt val var Industriell Ekonomi helt rätt för mig. Fantastiskt duktiga studiekompisar, studentlivet på Chalmers är lätt det bästa i Sverige, bra lärare och en stark arbetsmarknad tack vare Chalmers goda rykte. Mycket nöjd!
(5)
(4)
Finns bra info på http://www.chalmeristen.se, mycket bra program!
(5)
Lätt bästa programmet på chalmers!
(5)
Går utbildningen som varmt kan rekommenderas! Vi har mycket god kontakt med företag genom mentorprojekt, arbetsmarknadsdagar samt speciella företagspresentationer och sammarbete med Sveriges Byggindustrier. Jag ångrar inte en sekund på denna utbildning!
(5)
(4)
(4)
(4)
Eftersom vi läser kurser tillsammans med andra utbildningar vågar jag påstå att vi lär oss mer än andra! (eftersom vi ständigt möter nya tankesätt) Vi har dessutom en fantastisk sammanhållning eftersom alla känner alla i vår förhållandevis lilla grupp.
(1)
oj vad jag ångrar mig
(5)
bra utbildning med fantastiska lärare!
(5)
Mycket bra utbildning, intressanta och väldigt givande kurser, kompetenta lärare och massvis med aktiviteter att vara delta i med när man behöver avkoppling från studierna.
(3)
ganska tråkig utbildning
(5)
(5)
befinner mig nu i mitten av min utbildning på IT på Chalmers och kan bara varmt rekommendera skolan men framför allt IT-progr.
(4)
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se