Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Berlin, Distans
Klassrum, Distans
12-36 månader (beroende på ditt jobbschema)
Kommande starter

Plats & start


Berlin
Startdatum när som helst

Distans
Startdatum när som helst (Online+MyStudies)
Master of Business Administration

Om utbildningen

Ta en masterexamen inom Business Administration 

På masterprogrammet inom Business Administration vid IU, kommer du utöka dina kunskaper inom Business Administration med djupgående affärskunskap och ta din ledarskapsförmåga till en hög nivå internationellt.

MBA programmets innehåll överensstämmer med EQUAL MBA-riktlinjerna - kriterier som certifierar kvaliteten på MBA-program över hela världen. Det breda utbudet av obligatoriska men valfria ämnen erbjuder dig en mängd innovativa möjligheter för specialisering, såsom artificiell intelligens, big data eller digitala affärsmodeller, som förbereder dig för de aktuella utmaningarna i arbetslivet tack vare deras praktiska orientering.

Master programmet inom Business Administration fokuserar även på din personliga utveckling, och utvecklar dina så kallade soft skills som kommunikation eller ledarskap i ett internationellt sammanhang. När du har tagit examen kan du välja mellan lukrativa ledande roller inom internationell ledning.

För mer information om Master of Business Administration, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja IU International University of Applied Sciences - Sweden?

  • Ackrediterad och erkänt omtalad världen över: Lyft din karriär med en europeisk examen
  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfritt och enkelt!

Så ansöker du

Hur du påbörjar din utbildning med Online Degree Saver-programmet

När du har registrerat dig och påbörjat dina studier får du tillgång till en del av dina kurser, baserat på den tidsmodell du väljer. Du kommer att registreras som student först efter att 50% av det totala antalet ECTS har genomförts. Då får du tillgång till resten av dina kurser, och kommer att kunna fortsätta färdigt din utbildning.

Antagningshandlingarna måste tillhandahållas på engelska eller tyska, om de inte har utfärdats på något av dessa två språk krävs en översättning. Om du behöver översätta dina dokument kan vi hjälpa dig att hänvisa till våra pålitliga översättningspartners.

Stick ut från mängden - Lär dig tyska kostnadsfritt medan du studerar på IU

I den globaliserade värld vi lever i, lönar det sig att vara en sann medborgare globalt. Det är av den anledningen som IU International University of Applied Sciences erbjuder alla studenter tyska lektioner kostnadsfritt. Oavsett om du studerar online eller på campus har du tillgång till online lektioner med Speexx. Genom att ta vara på den möjligheten kan du öka dina färdigheter, anställningsmöjligheter och löne potential samt ge dig själv möjligheten att arbeta för tyska företag, eller till och med flytta till Europas största ekonomi. 

Kostnader

Lys upp sommaren med upp till 75% rabatt på dina studieavgifter

Om du anmäler dig senast den 14 juli kan du spara upp till 75% på ett studieprogram som öppnar upp för nya möjligheter världen över.

*Du kan börja när som helst.

*Denna rabatt är endast tillgänglig för onlinestudiemodellen.

Framtidsutsikter

Efter genomförd masterexamen inom Business Administration från IU International University of Applied Sciences, har du alla kvalifikationer du behöver för att gå in i chefsroller på högsta nivå. Detta hjälper dig att få en position som till exempel:

  • Business Development Manager 
  • Consultant
  • Senior Brand Manager

IU International University of Applied Sciences - Sweden

IU University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tillhandahåller kvalitetsprogram för kandidat-, master- och MBA-examen med ett helt nytt tillvägagångssätt. Vi har etablerat ett flertal campus för studenter som vill slutföra sina studier på plats men erbjuder även våra program online för distansutbildning....


Läs mer om IU International University of Applied Sciences - Sweden och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master of Business Administration

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IU International University of Applied Sciences - Sweden

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Master of Business Administration från IU International University of Applied Sciences - Sweden, fyll i följande uppgifter: