Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kandidatexamen - Fotograf

Istituto Europeo di Design
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Milano
Klassrum
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Milano
oktober 2023

Milano
januari 2024
Kandidatexamen - Fotograf

Om utbildningen

Studera en Kandidatexamen - Fotograf utomlands i Milano

När du läser en kandidatexamen för att bli fotograf (Bachelor of Photography) får du genom föreläsningar och workshops de färdigheter du behöver för en karriär inom foto. Under din studietid får du ta del av de olika inriktningar som finns som fotograf, som bland annat dokumentär, kommersiell och redaktionell. Du får lära dig att ta ett abstrakt koncept och fotografiska idéer och förvandla till observerbara representationer. Som fotograf idag måste du kunna förstå sociala, historiska och kulturella perspektiv som kan påverka hur en bild uppfattas och hur en bild kan skapa förändring i samhället. En bild säger mer än tusen ord trots allt. 

Utbildningen har ett teoretisk och praktiskt fokus på både digitala såväl som analoga bilder. Som student får du lära dig att ljussätta och fota både utomhus och inomhus i olika konstellationer.     

Efter avslutad utbildning kan du jobba som:

Photographer, Photographic Publishing Specialist, Photo Editor, Art Buyer, Photography Curator, Art Director, Studio Manager.För mer information om Kandidatexamen - Fotograf , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Istituto Europeo di Design ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med C eller mer i engelska 5 och 6.

Istituto Europeo di Design

Mycket uppskattade designlärare

Du som har passion för design och mode har hittar helt rätt! Istituto Europeo di Design (IED) grundades 1966 i modehuvudstaden Milano i Italien. IED anses vara en av världens ledande högskolor inom ämnen som Fashion Design (modedesign), Fashion Management &...


Läs mer om Istituto Europeo di Design och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Fotograf

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Istituto Europeo di Design

via pompeo leoni 3
milano

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Fotograf från Istituto Europeo di Design , fyll i följande uppgifter: