Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Lönekonsult med digital kompetens

Affärshögskolan
Sammanfattning
YH-utbildning
Distans
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Svenska
Startdatum: augusti 2023 - Distans
Lönekonsult med digital kompetens, YH-utbildning hos Affärshögskolan

Lönekonsult med digital kompetens

Löneutbildning för dig som vill bli lönespecialist. Jobba med lönefrågor, analys och rådgivning i vilken bransch du vill efter examen.

Bli en nyckelperson på ditt framtida företag. Som lönekonsult arbetar du med olika lönefrågor, så som löneadministration, ekonomi och HR. Du har ofta en rådgivande funktion där du aktivt arbetar med att vidareutveckla verksamhetens sätt att arbeta med löne- och personalfrågor. Utbildningen leder till jobb inom många branscher.

Mer information finns på affarshogskolan.se.

För mer information om Lönekonsult med digital kompetens, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

  • Grundläggande behörighet (gymnasieexamen eller motsvarande)
  • Godkänt betyg i Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2
  • Godkänt betyg i Matematik 2
  • Godkänt betyg i Företagsekonomi 2


Du vet väl att du kan ansöka även om du saknar full behörighet? Vi gör en bedömning av varje ansökan! Läs om hur du kan bli fullt behörig på Affärshögskolans hemsida.

Examen, diplom m.m.

YH-utbildningen leder till en yrkeshögskoleexamen.

Kostnader

YH-utbildningen är kostnadsfri och CSN-berättigad.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lönekonsult med digital kompetens

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Affärshögskolan

Ta steget mot en ny karriär hos Affärshögskolan

Affärshögskolan erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi, försäljning, inköp, marknadsföring och projektledning. Vi har gedigen erfarenhet av att bedriva YH-utbildningar med mycket goda resultat. Om du är beredd att satsa för att nå dina karriärmål ska du studera hos oss!

Affärshögskolan finns idag på flertalet orter runt om i hela landet. Vi låter aktivt arbetsmarknaden påverka innehållet i våra utbildningar och har alltid ett nära samarbete med näringslivet, och utbildare med spetskunskap inom sin bransch.

Praktiska utbildningar som förbereder dig inför din kommande yrkesroll

I samtliga YH-utbildningar ingår praktik, eller LIA (lärande i arbete) som det kallas inom yrkeshögskolan. LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att göra dig som studerande så förberedd som möjligt för arbetslivet.

Välkommen till Affärshögskolan!
Vi skapar framtidens företagande.

Visa alla utbildningar med Affärshögskolan

Reportage

Om LIA på Affärshögskolan

Alexandra och Anna läser båda på Affärshögskolan och berättar i det här studentreportaget om LIA och varför utbildningarna på Affärshögskolan förbereder de väl inför arbetslivet. Läs mer här!

Publicerat 2015Kontaktuppgifter till Affärshögskolan

Affärshögskolan

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 3 recensioner.

S

Det är svårt att veta vad man lärt sig och samtidigt är det svårt att kalla denna utbildning för heltid, då man är en dag i skolan och that's it! Resterande självstudiedagar så har man inget att göra när man ska plugga hemma. Sällan med läxor, och det handlar mestadels om att endast repetera utbildarens powerpoint från veckans lektion, vilket in...

Susanna Kommentar:
Hej S! Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte är nöjd med din utbildning. Feedbacken du ger oss är viktig och den kommer framföras till ansvariga för utbildningen. Den lönekonsultutbildning som du hänvisar till har haft ett annorlunda upplägg med undervisning 1 dag/vecka. Den skiljer sig från Affärshögskolans andra löneutbildningar på ...
Visa mer
Andreas

Utbildningen gav mig såpass bred kunskap att bli attraktiv på arbetsmarknaden. Skickliga konsulter från arbetslivet står för undervisningen och skolans engagerade personal är hjälpsamma med vad man kan tänkas behöva hjälp med.

Blivande Lönekonsult

Fantastisk utbildning med engagerade och kunniga utbildare och en personal på skolan som är utöver det vanliga. Vi som studerar blir alltid sedda och stöttade men även ständigt utmanade att växa och utvecklas. En lyhörd ledning på skolan och ett fantastiskt gäng till utbildare - är så himla nöjd med mitt va.

Affärshögskolan Facebook

Recensioner
Recensioner
(3,7)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 20 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lönekonsult med digital kompetens från Affärshögskolan, fyll i följande uppgifter: