Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 28 recensioner.

Annelie Eriksson Blok
(5)
Det bästa med utbildningen var att få så djup kunskap i så många olika delar, och att man studerade i sin egna takt.
Kamel Safar Zitoun
(4)
"Det bästa med utbildningen är att det är enkelt att studera online, lyssna på föreläsningar och skicka inlämningsuppgifter"
Maria Persson
(5)
Att man kan bestämma själv i vilken takt man vill studera. Distansutbildning passade mig bra eftersom jag då kunde både arbeta och studera efter arbetet eller på helgen. Att det är föreläsningar gillade jag också eftersom man då får det uppläst samtidigt som man kan följa med i texten.
Anette Hultberg
(4)
"Att få konkreta verktyg att använda i verkligheten"
Nazmije
(5)
Jag vill först och främst tacka dig för ett mycket bra samarbete och ett bra upplägg av allt som behövdes i utbildningen. Du var jätteduktig på att höra av dig snabbt måste jag tillägga! Det bästa med utbildningen var att man fick lite av allt som man behöver ha med sig ute i arbetslivet.
Göran Boström
(5)
Kunna ta det i sin egen takt, kunna pausa och fortsätta sedan utan att riskera att missa något viktigt.
Fredrik Persson
(5)
"Bred utbildning med sammanfattning av det mesta man behöver kunna"
Marita Ledin
(5)
Tack för bra material!
Dana Jaja
(5)
Utbildningen är väldig pedagogisk. Jag gillar upplägget på kursen. Föreläsarens röst är behaglig att lyssna på och man hänger med i det han säger. Ett plus i kanten är att man får testa på att jobba i Visma med övningsbolaget.
Daniel Conroy
(4)
Detta passade mig perfekt för många uppgifter och föreläsningar var anpassade för nystartade bolag.
Wael Braham
(5)
Lätt att förstå. Inlämningsuppgifter som inte är så svåra!
Victoria Glosemeyer
(4)
Utbildningen var omfattande och lämnade utrymme för mig som elev att hitta min nisch. T ex måste jag inte tillämpa mig av currylinjer osv. Bra uppdelning av innehållet i de olika modulerna. Den har tagit upp grunden i läran, och även mera avancerade saker, som t ex kuanummer, eight mansions mm. Inlämningsuppgifterna har varit väsentliga oc...
Visa mer
Cecilia Andersson
(5)
Lagom långa kapitel och tydligt uppläst. Även att där är diagnostiska prov och övningar innan tentan!
Karl Lagerwall
(4)
Det bästa med utbildningen var att jag kunde studera vart & när jag ville. Det var tydligt strukturerat och övningsuppgifter innan en tentamen är något som jag personligen uppskattade väldigt mycket. Det gav mig bättre inlärning och gjorde att jag bättre kom ihåg det jag läst. Jag känner att jag har en bredare ekonomisk grund att stå på i arbets...
Visa mer
Carina Thörn
(5)
Det bästa med utbildningen var friheten att kunna lägga upp sina studier själv efter hur mycket tid man har.
Victor Fallesen
(5)
Det bästa är nog att utbildningen är oerhört praktiskt inriktad och att lärarnas kommentarer är väldigt utförliga och konkreta, lätta att ta till sig och utvecklas.
Maria Nilsson
(5)
Tydlighet & enkelheten i föreläsningarna och i materialet.
Kristina Segerfelt
(5)
Spännande föreläsningar och lärorika inlämningsuppgifter. Bra feedback med trevligt bemötande och förklaringar.
Kristina Sandström
(4)
Lugnt och metodiskt, bra med föreläsning först samt alla bilder med text efter.
Lenny
(5)
Allting gick bra och kursen var lärorik. Bra förklarat, bra inlämningsuppgifter.
Jessica Holgermyr
(5)
Riktigt bra utbildning med pedagogisk undervisning. Utbildningen behandlar flera ämnen inom företagsekonomi, vilket ger en god helhetsbild. Kursen är välstrukturerad, vilket gör det lätt att planera sitt eget tidsupplägg. Snabb återkoppling när jag haft frågor.
Jenny Hansson
(5)
Ett bra val för dig som vill kunna vara flexibel i dina studier och ha möjlighet att kunna planera din studietid utefter dina behov och möjligheter. Fungerar utmärkt att studera på detta sätt samtidigt som man arbetar.
Maria Läth
(5)
Bra föreläsningar och lätt att hänga med även om man var nybörjare inom ämnet. Att kunna studera på distans i den takt man vill och när man vill. Att kunna studera både via läsplatta och pc.
Annika Kindström
(4)
Bäst med utbildningen är att kunna sitta hemma och lyssna på föreläsningarna, samt göra alla uppgifter hemma i stället för att behöva åka till någon skola.
Satoko Kobayashi Fridolf
(4)
Tack så mycket! Jag arbetade som ekonomiassistent 3 år men det saknades utbildning för mig. Jag hoppas att denna kurs hjälper mig att hitta nya arbetsplats!
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in