Visa studentum.se som: Mobil

25 januari kl 9.00 öppnar vi portarna till vårt digitala event Upskill & Reskill där du får lära dig av de bästa  - gratis! Registrera dig redan nu ⭐

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 196 recensioner.

Areen Jimal
Man lär sig mycket, lätt att förstå kursen, bra beskrivningar. Man får hjälp när man inte förstår, snabba svar.
Emmelie Lilja
Jag tyckte det var intressanta föreläsningar med bra tillhörande uppgifter. Linda var en jätteduktig lärare och hon hade jättebra utvärderingar på ens uppgifter som man skickade in, vad som vad bra och vad man kunde tänka på i framtiden. Tyckte att det här var en jättebra utbildning och kommer att rekommendera Academy Online till människor som p...
Visa mer
Emelie
Mycket bra föreläsningar, man har förstått precis vad man kommer behöva för att kunna jobba med lönearbetet och jag tycker att alla inlämningsuppgifter har varit väldigt lärorika. Att man har kunnat mejla kursledaren för att få support i olika frågor som har dykt upp under utbildningen har varit mycket bra.
Timea Johannsson
Enkel, lätt att förstå och tillgänglig!
Ulrika Westin
Det bästa med utbildningen är enkelheten i upplägget, lätt att följa var i utbildningen man befinner sig. Bra, aktuellt och relevant innehåll!
Louise Larsson
Korta och pedagogiska föreläsningar. Bra att man efteråt kunde läsa igenom samma material om man ville repetera något. Väldigt bra föreläsare. Mycket snabba svar på mail vid frågor och bra förklaringar till frågeställningarna man hade. Kommer repetera och lyssna på några avsnitt igen även om jag klarat kursen. Toppen att man har tillgång till ut...
Visa mer
Mariette Ellström
Bra upplägg med pedagogiska föreläsningar. Relevanta inlämningsuppgifter och tentamensuppgifter som gjorde att man fick fundera och koppla till personliga upplevelser. Mycket snabb återkoppling med rättade uppgifter.
Ferdane Shyti
Det bästa med utbildningen var att jag lärde mig mer än vad jag kunde tidigare, speciellt hur bokföring går till, om skatt osv. Jag är väldig tacksam för att jag har fått möjligheten att gå på den här kursen och lära mig mer. Hur ekonomin fungerar osv.
Monika Gadhammar
Övningsuppgifterna var mycket bra, de var pedagogiska och gjorde att man förstod kapitlet man just lyssnat på/läst.
Dyari Lor
Bra återkoppling och upplägg på uppgifterna. Bra och lättförståeligt kursutbud. Vill tacka Linda extra mycket för den goda feedbacken som jag lärde mig mycket av.
Ibolya Szasz
Det bästa med utbildningen är att man får jobba på sin egen takt utan stress och har tid på sig att läsa, läsa om, anteckna och jobba på med uppgifter utan tidsbegränsning.
Therese von Post
Otroligt bra och tydlig information och även snabb återkoppling från min utbildningsledare. Väldigt nöjd med allt!
Peter Brodén
Det bästa med utbildningen är att man kan göra den online i sin egen fart. Lätt att följa! Enkelt att förstå, som har gett bra kött på benen!
Matilda Jansson
Tydligt och enkelt inlärningsmaterial och bra upplägg på utbildningen. Man fick snabba svar vid frågor och vid godkännande av inlämningsuppgifterna.
Liza Jernberg
Det går inte att säga vad som var bäst, det var helheten med alla avsnitt och alla känslor som kändes med varje avsnitt och minnen som det väckte också. Vilken fantastisk kursledare! Känns att hen var med hela utbildningen och stöttade.
Sofia Strömberg
Jättekanon och kan rekommendera den till nära och kära! Bäst var alla bra powerpoints med tal till, jättebra och givande. Bra lärare , kanon bra och väldigt tydlig och informativ. Är så nöjd med helheten!
Felicia
Utbildningen är enkel att förstå och man kan alltid gå tillbaka till utbildningen och lyssna om det är nått man inte hänger med på. Man känner ingen stress för att det finns inte deadline, då kan man bestämma hur snabbt eller hur sakta man vill arbeta.
Michaela Enander Johansson
Det bästa med utbildningen var att man kunde se videos och man förstod mycket. Bra kursledare! Man lära sig ännu mer om smink.
Jessica Sunesdotter
Vad var bäst med utbildningen? Att modulerna var i olika steg, enkel text, bra övningar. Filmerna enkla, och bekvämt att sitta var man vill och se om och om igen. Man växer som person pga feedbacken från läraren. Vad kan vi förbättra? : Jag har inte haft några problem så kan inte svara på denna frågan, problemen jag har haft är från egen dator...
Visa mer
Rami Savolahti
Bra och pedagogiskt upplagd utbildning med en blandning av föreläsningar och egen studie. Digitalt att man kan göra den i egen takt.
Peter Fredriksson
Det bästa med utbildningen tyckte jag var kombination av föreläsning och skrivet (ppt) lektionsunderlag.
Hannes Melin
Bra kursmaterial, väldigt bra med ordentlig feedback på mina uppgifter.
Elizabeth Cerda-Bastias
Bra underlag både skriftligt men även muntligt. Bra att man kunde bestämma själv den tiden man behövde på olika moment. Bra lärare som förklarade tydligt så att man förstod. Bra att det är digitalt och blandade examinationssätt.
Katarina Hellstrand
Bra utbildning med professionell kursledare, lärt mig jättemycket angående ämnet. Bra att kunna läsa i sin egen takt och fortfarande kunna jobba. Snabb återkoppling vid inlämning av uppgifter. Snabb hantering vid beställning av ny modul.
Ingela Lindberg
Det bästa med utbildningen var att man kunde göra den i sin egna takt. Men behövde man hjälp så fick man svar ganska fort.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in