7 program med högst antagningspoäng hösten -18

Sommaren står bakom hörnet och du kanske är i färd att börja studera till hösten. Att ta steget och söka till din drömutbildning är stort, men har du koll på vilka program det är svårare att komma in på? Vi hjälper dig på traven genom att lista 7 program på universitet- och högskolenivå med högst antagningspoäng.

Sommaren står bakom hörnet och du kanske är i färd att börja studera till hösten. Att ta steget och söka till din drömutbildning är stort, men har du koll på vilka program det är svårare att komma in på? Vi hjälper dig på traven genom att lista 7 program på universitet- och högskolenivå med högst antagningspoäng.*

Har du siktet inställt på något av programmen men saknar tillräckligt höga betyg? Det är inte alla som vet men det finns ytterligare en urvalsgrupp där du kan bli antagen till en utbildning genom andra sätt än betyg och högskoleprov – Alternativt urval! Läs mer här!

*Statistiken är hämtad från Universitet- och högskolerådet (UHR) och visar utbildningar med högst antagningspoäng i urvalsgrupp BI (gymnasiebetyg utan komplettering) för höstterminen -18.


Annonser