Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

6 appar som underlättar vardagsekonomin

Känns det jobbigt när föräldrarna frågar om ditt sparande? Lyckas du aldrig riktigt nå det där sparmålet? Ta det lugnt! Vi listar våra bästa tips på appar som underlättar vardagsekonomin!

Sugen på att spana in nån av apparna? Klicka här:

Dreams - Opti - Tink - Splitwise - Karma - eReklamblad (tidigare ShopGun)

Senast uppdaterad: 27 mar 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-04-17

Yrkesutbildningar – för dig som vill ha en specifik yrkestitel

Välj mellan allt från personlig tränare till journalist eller elinstallatör. Vilken utbildning passar dig bäst? Utbudet bland yrkesutbildningar är varierat och du kommer med största sannolikhet att hitta något för dig!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

5 enkla steg - så skriver du ett tal

I skolan, på jobbet, på studenten, på midsommarfesten - någon gång kommer du att behöva hålla ett tal eller en presentation inför många människor. Det kan kännas jobbigt, men med rätt verktyg så kan alla lyckas skriva och hålla ett bra tal! Här hittar du fem enkla steg som hjälper dig att skriva och hålla ett bra tal!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-03-01

Sebastian arbetar som audionom!

Sebastian Olsson har studerat till audionom på Sahlgrenska akademin - Göteborgs universitet. Här berättar han mer om utbildningen, i en intervju; varför han valde audionomyrket och hur han upplevde studentlivet! 

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in