Visa studentum.se som: Mobil

6 appar som underlättar vardagsekonomin

Känns det jobbigt när föräldrarna frågar om ditt sparande? Lyckas du aldrig riktigt nå det där sparmålet? Ta det lugnt! Vi listar våra bästa tips på appar som underlättar vardagsekonomin!

Sugen på att spana in nån av apparna? Klicka här:

Dreams - Opti - Tink - Splitwise - Karma - eReklamblad (tidigare ShopGun)

Senast uppdaterad: 27 mar 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-11-20

6 tips för dig som söker jobb

Att söka jobb kan kännas svårt och krävande, och ibland frustrerande. Många gånger ska du igenom en lång och tidskrävande rekryteringsprocess.  Vi har samlat 6 tips som hjälper dig på vägen till en anställning! Artikeln är ett gästinlägg skivet av Academic Work.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-03-27

5 poddar för att öka din allmänbildning

Vad klassas som allmänbildning? Inom vilka ämnen kan man bli mer allmänbildad? Det finns nog inga självklara svar på dessa frågor, men ett steg mot att släcka sin kunskapstörst kan vara att lyssna på olika podcasts. Vi har listat fem poddar som kanske får dig att briljera under kommande spelkväll, fikastund eller kallprat.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-03-01

TV-produktionsspecialist

På yrkeshögskolan GTV Gamleby utbildas framtidens specialister inom TV-produktion. Här får du lära dig allt från ljud och ljus till klippning och allt annat du behöver för att kunna jobba med TV-produktion. Tidigare studenter finns idag representerade på bland annat SVT, TV4 och många stora produktionsbolag. Om du drömmer om att jobba med TV är GTV Gamleby rätt skola för dig.

Läs mer
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se