Moa Berglin, Miljö och VA-teknik - 2020 - 2022

Läs om Moa Berglins upplevelser från Miljö och VA-teknik från 2020 - 2022.

"Det var en längtan efter att arbeta med miljöfrågor och ett tips från en vän som fick mig att få upp ögonen för utbildningen. "

- Moa Berglin

Miljö och VA-teknik 2020 - 2022

Min uppfattning är att VA-branschen det senaste decenniet seglat upp i topp när det gäller att arbeta med några av vår tids största miljö- och välfärdsfrågor. Hållbarhet är en röd tråd som löper genom utbildningens alla kurser samtidigt som man får en bred kunskap om VA-branschens alla områden.

LIA-perioderna är en otroligt värdefull källa till kunskap och insyn i ”verkligheten”. Det ger en god uppfattning om vad man kan tänka sig att vilja arbeta med efter utbildningen. För det finns många olika roller och funktioner inom VA, och tack vare LIA-perioderna står man vid utbildningens slut redan med en fot inne på arbetsmarknaden.

Halvdistans har fungerat väldigt bra och möjliggjort deltagande då jag fysiskt bor ganska långt bort från skolan. Veckorna då vi träffats på skolan har varit givande och bidragit till kamratskap i klassen.

Jag skulle rekommendera den här utbildningen till alla, oavsett ålder, tidigare arbetslivserfarenheter eller utbildning. I VA-branschen finns det plats för alla som är intresserad och nyfiken. Jobbmöjligheterna är stora.

Moa Berglin
Läs mer om Miljö och VA-teknik

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: VBU Västerbergslagens Utbildningsförbund

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.