Kundportal - studentum.se


Varmt välkommen till din kundportal hos studentum.se!

Här kan du redigera din skolpresentation och dina utbildningar som visas på studentum.se. 
Du kan även skapa recensionsutskick med frågor till tidigare studenter, se statistik över intresseanmälningar samt ladda hem listor, redigera autosvar och mycket mer.
Behöver du hjälp? Kontakta oss på vår Senior Customer Success Manager Sarah Ljungberg så hjälper hon dig vidare!

I vänstermenyn hittar du alla funktioner i kundportalen och när du klickar på ett av menyvalen får du korta tillhörande förklaringar i högerkolumnen på sidan. För mer utförliga instruktioner om hur du använder kundportalen, vänligen läs handboken för kundportalen nedan.

»Handbok för kundportalen


  En sajt för dig som är kund på studentum.se

Vi har skapat en sajt för dig som är kund på studentum.se! Här kan ni få tips på hur ni kan förbättra er marknadsföring för att nå fler studenter! Vi uppdaterar sidan löpande med artiklar, guider och branschnyheter. Du hittar även materialspecifikationer för olika tjänster på hemsidan.

»Ta mig till siten!


  Tilläggstjänster på Studentum

Har du köpt tjänster utöver publiceringsprofilen på studentum.se eller systersajter? Nedan finner du materialspecifikationen för dessa tilläggstjänster.

»Läs mer om våra tjänster här  Statistikrapport januari 2023

Äntligen är statistikrapporten för 2022 här, fylld med informationoch insiktersom kommer atthjälpa digatt hitta rätt studenter för dina utbildningar.

I rapporten får du bland annat ta del av:

  • Trafiksiffror för studentum.se och systersajter
  • Besökarnas favoritkategorier
  • En dag på studentum.se i siffror
  • Besöksstatistik för respektive utbildningstyp

»Läs rapporten här!


  Nyhetsbrev till besökarna

Är du intresserad av att se våra nyhetsbrev som går ut till besökarna en gång i månaden?

Signa upp dig här!


  Använd studentum.se:s recensionsverktyg

studentum.se har tagit fram ett eget verktyg för att du som kund enkelt ska kunna samla in recensioner från dina studenter. Som samarbetspartner till oss har du alltid fri tillgång till verktyget och kan dessutom välja att visa recensionerna på din egna hemsida. Vill du veta ner om hur recensionsverktyget fungerar? Titta på vår instruktionsvideo!

»Läs vår policy för recensioner  Länka till studentum.se

Vill du hjälpa dina besökare att hitta rätt utbildning? Länka till dina sidor på studentum.se från din egen hemsida. Stoltsera även med era recensioner genom att implementera vår enkla recensionswidget på er hemsida. Klicka på fliken Länka till era sidor i vänstermenyn.  Hör av dig!

Har du frågor som du inte får svar på här? Hör av dig till er kundansvarige eller till vår Senior Customer Success Manager Sarah Ljungberg för vidare vägledning.


Annonser