Visa studentum.se som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

För dig som vill veta det senaste!

Vill du få kontinuerlig information om utbildningsutbudet i Sverige och utomlands? Söker du inspiration och tips kring allt som rör utbildningsvärlden? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev och studieguider!

Genom att registrera din e-postadress får du relevant information om utbildningsvärlden direkt till din inkorg. Ange din e-postadress nedan och klicka på "Ja, tack".

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress eller avregistrera dig.
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in för att ändra din prenumeration  


Hitta din drömutbildning!

Nyhetsbrev mars 2019Nyhetsbrev 5 mars: Trött på kylan? Vi med, men håll ut! Du märker säkert att vi går mot ljusare tider. Har du kanske planer på att söka in till en utbildning i vår men inte bestämt vilken? Ingen fara, än finns det gott om tid. Här kommer lite tips och inspo på vad du kan studera. Vi på Studentum.se håller tummarna för att du ska hitta den rätta just för dig!
Ha en superfin dag! ♥ teamet bakom Studentum.seExtrainsatt nyhetsbrev februariExtrainsatt nyhetsbrev 12 februari: Hoppas att du har det bra i februarirusket. Sitter du och funderar på vilken utbildning du vill ansöka till? Här nedanför hittar du förslag på en hel del inspirerande utbildningar och skolor du kan välja mellan! Hittar du någon skola som intresserar dig, glöm inte att göra en intresseanmälan! Ha en superfin dag! ♥ teamet bakom Studentum.seNyhetsbrev februari 2019Nyhetsbrev 5 februari: Februari är här! Nu går vi sakta men säkert mot ljusare tider och vintermörkret börjar lätta. Känner du att inspon är på väg tillbaka och att 2019 är året du tar tag i studierna? Då vill vi på Studentum hjälpa dig i sökandet efter den rätta utbildningen! Vill du studera utomlands? Plugga upp dina betyg? Påbörja din drömutbildning? Februaris nyhetsbrev är proppat med spännande utbildningsalternativ. Välj och vraka! Ha en superfin dag! ♥ teamet bakom Studentum.seStudentums nyhetsbrev januari 2019Nyhetsbrev 8 januari: Hoppas att du har haft en god jul, ett gott nytt år och att du har fått en toppenbra start på 2019! Vi är så taggade på ännu ett år fyllt av inspiration och utbildning. Vi börjar direkt, här nedanför hittar du årets första nyhetsbrev och som vanligt finns det något för alla. Vill du plugga redan i vår? Plugga utomlands? Läsa upp betyg eller förbereda inför hösten? Scrolla ner för att hitta din drömutbildning! Ha en superfin dag! ♥ teamet bakom Studentum.se!
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se