Visa studentum.se som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

För dig som vill veta det senaste!

Vill du få kontinuerlig information om utbildningsutbudet i Sverige och utomlands? Söker du inspiration och tips kring allt som rör utbildningsvärlden? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev och studieguider!

Genom att registrera din e-postadress får du relevant information om utbildningsvärlden direkt till din inkorg. Ange din e-postadress nedan och klicka på "Ja, tack".

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress eller avregistrera dig.
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in för att ändra din prenumeration  


Vad ska du göra i höst?Nyhetsbrev 3 September: Nu börjar sommaren lida mot sitt slut, vilket märks dels på den något kyligare temperaturen men också på alla skolstarter! Vad ska du göra i höst?
Oavsett om du letar inspiration för kommande terminer eller om du panik-jagar efter en restplats så kan du hitta svaren hos oss på Studentum! Kom du in på din drömutbildning?

Kom du in på din drömutbildning?Nyhetsbrev 6 Augusti: Augusti är här och för många innebär det skolstart och ett nytt och roligt kapitel i livet! Här kan du läsa mer om vad som kan vara bra att tänka på inför studentlivet

Har du ännu inte hittat din perfekta utbildning? Eller går du kanske och funderar på om det är dags att ta tag i att plugga upp betygen? Fortsätt scrolla!Glad utbildningssommar!Nyhetsbrev 2 Juli: Hoppas att glassen smakar bra, att solen värmer och att sovmorgnarna är många! Även om det sista man kanske vill tänka på just nu är hösten så kan det vara bra att spika planerna så att man sen kan njuta fullt ut av ledigheten. Det finns nämligen fortfarande platser kvar att söka för dig som vill börja plugga redan i höst! Här nedanför hittar du lite förslag.Fixa höstplanerna med oss på Studentum!Nyhetsbrev 4 Juni: 
Vi vill först och främst rikta ett stort grattis till alla studenter! Vad ska du göra nu?
Med sommaren runt hörnet så är det hög tid att planera för hösten, vill du plugga vidare? Kul! Det finns fortfarande många platser kvar att söka. Blir det kanske en YH-utbildning eller en kurs på komvux? Vi har något för alla!Det finns platser kvar, sök idag!Nyhetsbrev 7 Maj:  Hej! Sommaren börjar äntligen närma sig vilket betyder att sol, bad och förhoppningsvis lite ledighet ligger runt hörnet! Det kan dock vara värt att göra ett sista krafttag innan semestern och välja utbildning, för du vet väl att det fortfarande finns platser kvar på många av höstens utbildningsstarter? Distans, universitet, heltid, YH, diplomutbildning eller deltidsstudier? Det är frågan..! Scrolla vidare så kanske du hittar just din drömutbildningFira påsken med Studentum!Extrainsatt nyhetsbrev 18 April: Hej! Nu är vi inne i april och lite påskledighet! Här kommer ännu ett nyhetsbrev från oss på Studentum.se, fullt med inspiration till dig som vill börja studera redan nu eller i höst. Scrolla ned och välj den utbildning som passar dig bäst!
Hoppas du får en ledighet fylld med härligt väder och påskägg!Glöm inte att ansöka till din drömutbildning!Nyhetsbrev 2 April: Hej! April månad är äntligen här och med den kommer förhoppningsvis påskägg, värme och sol. Du som vill studera glömmer väl inte att skicka in din ansökan? Vi är mitt uppe flera ansökningsperioder och som vanligt så har vi på Studentum.se fyllt ännu ett nyhetsbrev med massor av potentiella utbildningar från olika skolor! Scrolla vidare för tips och inspiration!Ditt val av utbildning börjar här!Extrainsatt nyhetsbrev 19 Mars: Äntligen börjar vi se vårtecken, vädret börar bli varmare och snödropparna börjar vakna till liv! Sommarens härliga planer kanske är i full gång, men har du funderingar på att plugga i höst? Många olika skolor har öppnat sina ansökningar och vi på Studentum.se har tagit fram massor av tips till dig som vill studera! Här nedan hittar du en lista på en rad olika utbildningar vi tror att du kommer gilla. 
Lycka till med studierna!Nyhetsbrev mars 2019Nyhetsbrev 5 mars: Trött på kylan? Vi med, men håll ut! Du märker säkert att vi går mot ljusare tider. Har du kanske planer på att söka in till en utbildning i vår men inte bestämt vilken? Ingen fara, än finns det gott om tid. Här kommer lite tips och inspo på vad du kan studera. Vi på Studentum.se håller tummarna för att du ska hitta den rätta just för dig!
Ha en superfin dag! ♥ teamet bakom Studentum.seExtrainsatt nyhetsbrev februariExtrainsatt nyhetsbrev 12 februari: Hoppas att du har det bra i februarirusket. Sitter du och funderar på vilken utbildning du vill ansöka till? Här nedanför hittar du förslag på en hel del inspirerande utbildningar och skolor du kan välja mellan! Hittar du någon skola som intresserar dig, glöm inte att göra en intresseanmälan! Nyhetsbrev februari 2019Nyhetsbrev 5 februari: Februari är här! Nu går vi sakta men säkert mot ljusare tider och vintermörkret börjar lätta. Känner du att inspon är på väg tillbaka och att 2019 är året du tar tag i studierna? Då vill vi på Studentum hjälpa dig i sökandet efter den rätta utbildningen! Vill du studera utomlands? Plugga upp dina betyg? Påbörja din drömutbildning? Februaris nyhetsbrev är proppat med spännande utbildningsalternativ. Välj och vraka! Studentums nyhetsbrev januari 2019Nyhetsbrev 8 januari: Hoppas att du har haft en god jul, ett gott nytt år och att du har fått en toppenbra start på 2019! Vi är så taggade på ännu ett år fyllt av inspiration och utbildning. Vi börjar direkt, här nedanför hittar du årets första nyhetsbrev och som vanligt finns det något för alla. Vill du plugga redan i vår? Plugga utomlands? Läsa upp betyg eller förbereda inför hösten? Scrolla ner för att hitta din drömutbildning! 
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se