Studentums nyhetsbrev

För dig som vill veta det senaste!

Vill du få kontinuerlig information om utbildningsutbudet i Sverige och utomlands? Söker du inspiration och tips kring allt som rör utbildningsvärlden? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev och studieguider!

Genom att registrera din e-postadress får du relevant information om utbildningsvärlden direkt till din inkorg. Ange din e-postadress nedan och klicka på "Ja, tack".

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress eller avregistrera dig.
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in för att ändra din prenumeration  

Nyhetsbrev från

2017

Visa äldre


aprilNyhetsbrev 4 april: Hej! Äntligen är april här, vad är dina planer i vår? Inspireras på Studentum.se där vi samlat tusentals utbildningar och bra tips för dig som vill studera eller redan studerar. Hittar du en utbildning du är intresserad av - glöm inte att lämna en intresseanmälan!

Längst ner i brevet kan du även läsa om hur det är att plugga på folkhögskola och vad det innebär att jobba som mätningstekniker, äventyrsguide och kyl- och värmepumptekniker.

Glad påsk!FolkhögskolaStudieguide Folkhögskolor & Studieförberedande 28 mars: Hej! Vill du få grundläggande behörighet eller ett yrke direkt? Är du intresserad av att djupdyka i ditt musikintresse eller bo tillsammans med andra konstintresserade på en skola? Folkhögskolor finns runt om i hela Sverige och erbjuder ett brett utbud av utbildningar. Kika på vad det finns för utbildningar att välja mellan här!Nyhetsbrev marsNyhetsbrev 21 mars: Hej! Nu i mars har vi på Studentum.se samlat ihop massor av roliga utbildningar, ta en titt och inspireras! Om du hittar en utbildning, glöm inte att lämna en intresseanmälan till skolan.

Längst ner hittar du en länk till Studentums helt nya Studentumguide!Studieguide marknadsföring 16 mars:  Vill du jobba med sälj eller Studieguide marknadsföring mars 2017marknadsföring i framtiden? Då har vi utbildningarna för dig! Här hittar du annonser från 9 olika skolor som erbjuder en rad olika utbildningar inom marknadsföring och försäljning.marsNyhetsbrev 7 mars: Hej! Nu är mars här och våren närmar sig sakta. Här nedan hittar du en mängd olika utbildningar och vare sig du vill plugga något inom till exempel vård, IT, hälsa eller ekonomi hoppas vi att du ska hitta en utbildning som passar just dig.

Vet du inte vad du vill plugga än? Besök Studentums YH-mässor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Där har du chans att prata med olika skolor och höra vad de kan erbjuda. Välkommen!

Vänliga hälsningar,
Studentum.seStudieguide YH 2 mars: I den här guiden har vi samlat Studieguide YH mars 2017Yrkeshögskoleutbildningar. Hela 89% av dem som har gått en YH-utbildning har jobb inom ett år efter avslutad utbildning. En YH-utbildning kan med andra ord vara ditt kliv rakt in i arbetslivet!Studieguide Design & Hantverk 28 februari: Vill du jobba med design och Studieguide design och hantverk februari 2017hantverk? Här ha vi samlat en helt hög med utbildningar som vi tror skulle passa dig! Läs mer och hitta dig utbildning här.Nyhetsbrev 23 februari: Hej! Sitter du i februarirusket och funderar på vad du vill bli, Nyhetsbrev februarimen kanske först och främst vad du vill plugga? Vi har proppat det här nyhetsbrevet med inspiration! Nedan hittar du 15 skolor som ligger på olika håll Sverige, USA och Spanien så att du ska kunna hitta din utbildning.

Hur hittar man sin drömutbildning då?
Under mars 2017 så arrangerar vi på Studentum Yrkeshögskolemässor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. Det kommer vara ett perfekt tillfälle för dig att utforska flera olika skolor och utbildningar IRL! Läs mer om YH-Mässorna längre ner.Studieguide Teknik 21 februari: Är du tekniskt lagd? Då är det här Studieguide teknik februari 2017studieguiden för dig! Här hittar du flera olika utbildningar på olika skolor i Sverige som skulle passa dig. Glöm inte att lämna en intresseanmälan om du hittar någonting som du är intresserad av.Nyhetsbrev 16 februari: Hej! Det ljusnar mer och mer och inspirationen som försvann i Nyhetsbrev 16 februarivintermörkret börjar så sakta återvända. Känner du kanske nu ett sug efter att börja plugga? Här under finns utbildningar inom teknik, inköp, trädgård, hälsa, fastighet och mycket, mycket mer.

Känner du dig ännu osäker på exakt vad du vill plugga? Besök våra YH-mässor!
Ta chansen att träffa Yrkeshögskolor och hitta din drömutbildning.

• Örebro – 2 mars
• Göteborg – 9 mars
• Malmö – 15 mars
• Stockholm – 29 marsStudieguide Medicin & Vård 14 februari: Var ser du dig själv i framtiden? Studieguide februari vård & medicinKanske som undersköterska, osteopat eller massageterapeut? Då är den här studieguiden för dig! Vi har fyllt den med utbildningar inom vård och medicin av olika slag, hitta din utbildning här!Studieguide Sista Minuten 19 Januari: Gudien för dig som ännu inte harStudieguide 19 januari sökt någon utbildning. Här hittar du flera olika utbildningar från en mängs olika skolor över hela landet som fortfarande har platser kvar som du kan söka. Välj och vraka!Nyhetsbrev 10 Januari: Hej! Ett nytt år är här och här kommer också ett nytt nyhetsbrev Nyhetsbrev januarifullproppat med inspirerande utbildningar. Ta chansen och sök in på din drömutbildning, läs upp dina betyg eller plugga utomlands! Hittar du någon skola som intresserar dig, glöm inte att göra en intresseanmälan!

Längre ner hittar du också en karriärlista där du kan svara på frågor om dina drömmar, mål och karriär!

God fortsättning önskar vi på Studentum.se!