Visa studentum.se som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

För dig som vill veta det senaste!

Vill du få kontinuerlig information om utbildningsutbudet i Sverige och utomlands? Söker du inspiration och tips kring allt som rör utbildningsvärlden? Prenumerera på våra digitala nyhetsbrev och studieguider!

Genom att registrera din e-postadress får du relevant information om utbildningsvärlden direkt till din inkorg. Ange din e-postadress nedan och klicka på "Ja, tack".

Om du redan är prenumerant kan du också ändra din e-postadress eller avregistrera dig.
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in för att ändra din prenumeration  

Nyhetsbrev från

2018

Visa äldre


Studieguiden Ekonomi/Marknadsföring/FörsäljningStudieguiden Ekonomi/Marknadsföring/Försäljning 15 mars: I den här Studieguiden hittar du flera utbildningar inom ekonomi, marknadsföring och försäljning - både i klassrum och på distans. Hoppas att du hittar någon som passar dig och glöm inte att lämna en intresseanmälan till skolan om så är fallet!Studieguiden YH-guidenStudieguiden YH-guiden 8 mars: Vill du läsa en kort och praktisk utbildning med mycket tid ute på olika företag? Då ska du titta närmare på Studentums YH-guide! YH står för yrkeshögskoleutbildning och är en utbildningsform som är anpassad efter arbetsmarknaden. En YH-utbildning kan med andra ord vara ditt kliv rakt in i arbetslivet! Vi på Studentum önskar dig lycka till med dina kommande studier.Nyhetsbrev 6 marsNyhetsbrev 6 mars: Trött på kylan? Vi med, men tänk positivt - vi går mot ljusare tider! För dig som vill börja studera nu eller i höst, hittar du här massvis med inspo. Läs, jämför & inspireras - vi på Studentum håller tummarna för att du hittar en utbildning som passar just dig!Studieguiden Design & HantverkStudieguiden Design & Hantverk 28 februari: Snön vräker ner i stora delar av landet och du kanske sitter där hemma under en filt och funderar på vad du ska göra i höst? I den här guiden hittar du utbildningar inom design och hantverk, för dig som tycker om att arbeta med händerna. Lycka till!Studieguiden Nya YH-utbildningarStudieguiden Nya YH-utbildningar 27 februari: För ungefär en månad sedan offentliggjorde MYh, Myndigheten för yrkeshögskolan, vilka YH-utbildningar som kommer att bedrivas med start 2018. I den här guiden hittar du några av dem. Glöm inte att göra en intresseanmälan om du hittar en utbildning du skulle vilja veta mer om.Studieguiden Medicin & VårdStudieguiden Medicin & Vård 22 februari: Vill du jobba med människor och få chansen att göra skillnad i deras liv? Då är den här studieguiden något för dig! Vi har nämligen fyllt den med utbildningar inom vård och medicin av olika slag, hitta din utbildning här! Om du vill jobba inom vården så finns det garanterat en utbildning för dig – lycka till!Nyhetsbrev 20 februariNyhetsbrev 20 februari: Hej! Februari månad springer förbi och vi är nu en bit in på vårterminen. Har du kanske planer på att börja plugga till hösten men inte bestämt dig än? Ingen fara, än finns det gott om tid! Här kommer lite tips på vad du kan läsa!

I nyhetsbrevet finns en länk till Studentums Framtidsguide 2018 - full med inspiration för ditt kommande liv som student, men också tips på fina studenterbjudanden för dig som redan är student.Studieguiden teknik/bygg/ingenjörStudieguiden Teknik/bygg/ingenjör 15 februari: Hallå i semmel- och Alla hjärtans dag-hysterin! Hoppas att du är mätt på både fastlagsbullar och kärlek. Är du sugen på att börja plugga? I den här Studieguiden har vi samlat utbildningar inom områdena teknik, bygg och ingenjörsbranschen. Ta en titt och se om du hittar något som låter extra intressant. Glöm inte att lämna en intresseanmälan hos den skola du vill veta mer om!Nyhetsbrev 6 februariNyhetsbrev 6 februari: Den nya terminen är i full gång men än är det inte för sent att leta utbildning! I det här nyhetsbrevet har vi fyllt på med massor av inspiration på vad du kan plugga redan nu i vår eller senare i höst.

Längst ner i nyhetsbrevet så hittar du också ett gäng grymma studentrabatter och mer information om Studentums kommande yrkeshögskolemässor, det vill du inte missa! Ha en fortsatt bra februari önskar vi på Studentum.se!Studieguide Sista minutenStudieguiden Sista Minuten 18 januari: God fortsättning på det nya året! Är 2018 året för dig som vill börja plugga? Här hittar du guiden som passar dig som ännu inte har sökt någon utbildning - flera olika utbildningar från en mängd olika skolor över hela landet som fortfarande har platser kvar som du kan söka. Välj och vraka!Nyhetsbrev 9 januariNyhetsbrev 9 januari: Hej och välkomna till 2018 önskar vi på Studentum! Kanske är detta året som du söker in till din drömutbildning, pluggar utomlands eller läser upp dina betyg? I nyhetsbrevet för januari finns något för alla!

Längst ner i nyhetsbrevet så hittar du även studentrabatter för alla er som redan pluggar, det vill du inte missa! Ha en riktigt god fortsättning önskar vi på Studentum.se!