Gå med i Unionen Student

Är du student och och siktar på ett jobb i det privata näringslivet? Då kan ett medlemskap i Unionen student vara något för dig!

Är du student och studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola? Då kan ett medlemskap i Unionen student vara något för dig! Läs mer om vilka förmåner du har som medlem nedan.

Extraknäck eller första jobbet efter examen? Unionen Student ger dig allt för att trygga vägen från studier till jobb. Unionens studentmedlemskap passar dig som studerar på universitet, yrkeshögskola eller högskola och siktar på ett jobb i det privata näringslivet, oavsett vilken utbildning du går och vilken roll du sedan jobbar i. Ekonomer och systemvetare. Tandsköterskor och datavetare. Spelutvecklare och kommunikatörer. I Unionen kan alla vara tillsammans, både under studierna och när du börjar jobba.

Studentmedlemskapet kostar 0 kronor under studietiden och du får 96% rabatt (100 kr iställer för 2700 kr) under första året efter att du varit studentmedlem.

Bli studentmedlem här

Varför ska jag bli medlem i Unionen Student?

Gratis studentmedlemskap

0 kr för studenter, 96% rabatt första året du börjar jobba (100 kr iställer för 2700 kr)

💸

Ekonomisk trygghet som student

Förmånligt studentpris på hemförsäkring och olycksfallsförsäkring

💡

Tips & råd

Få hjälp med dina rättigheter, villkor och lön när du extra- eller sommarjobbar

🎓

Från studier  jobb

Hjälp med frågor kring CV, ingångslön, anställningsvillkor, semester och mer.

💼

Stöd på första jobbet

Få hjälp med lönerådgivning och förhandling, inkomstförsäkring och koll på dina villkor

💻

Digitala event

Ta del av inspirerande digitala event om karriär, lön, hemarbete och annat!


Läs mer om Unionen student här
Arbetslivsråd i examenspresent!

Livet efter examen kan kännas spännande men också liiite läskigt. Därför bjuder Unionen Student på en serie samtal där människor med olika karriärer delar med sig av erfarenheter och insikter. Möt retorikexperten Filip, matinspiratören Markiz, jämlikhetsföreläsaren Atilla och regissören Tiffany.

Jag vill ha råd inför arbetslivet!

Unionen är fackförbundet för alla tjänstemän i det privata arbetslivet. Alla utbildningar och alla befattningar, i alla former och på alla nivåer är välkomna. Vi tror på att samla alla krafter på arbetsplatsen i samma fackförbund. Läs mer på unionen.se.

Unionen student


Annonser