Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Yh-utbildning
Mölnlycke
1,5 år (300 YH-poäng)
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter
Mölnlycke
Hösten 2018 
Hösten 2019 

Lönespecialist

Utbilda dig till lönespecialist

En ekonomiutbildning till Lönespecialist

Behovet av specialister inom lön ökar. Det är brist på personer med hög kompetens inom området och många företag har idag svårt att rekrytera. Jobben finns inom alla branscher, både små och stora företag, både privata och offentliga arbetsgivare samt bemanningsföretag.

Utbildningen förbereder dig för den moderna rollen som lönespecialist där det är viktigt att kunna hantera hela flöden av data, från lön till avstämning, såväl som att ha kompetens i ärenden gällande pensioner och försäkringar. Du lär dig också att tolka och tillämpa arbetsrättsliga lagar samt att arbeta i olika löne- och redovisningssystem samt hantera Excel. Att behärska engelska inom yrkesområdet är en övergripande del i hela utbildningen.

Denna utbildning ger möjlighet till utökat stöd till dig som studerar. Det innebär att om du har en funktionsnedsättning eller behöver utökat stöd i ditt lärande finns särskilda resurser att tillgå.

Läs mer och ansök på vår hemsida.

För mer information om Lönespecialist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du söker till skolan online via skolans hemsida. Om du lever med skyddad identitet kan du maila eller ringa för att få vidare instruktioner.

Examen & Intyg

Utbildningen leder till en yrkeshögskoleexamen.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN.

Yrkeshögskolan i Mölnlycke Facebook

YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke

YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke

Utbildning i trivsam miljö, med mycket kompetenta lärare När du väljer att satsa ett till två år på en utbildning kan det vara skönt att veta att du kommer att tillbringa en stor del av din tid i fräscha och...


Läs mer om YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lönespecialist

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YHiM - Yrkeshögskolan i Mölnlycke

Långenäsvägen 5
435 80 Mölnlycke

Recensioner

Emma Löhesaar
(4)
Jag tycker man har plockat med väldigt viktiga och användbara bitar på kursen i stort.
Edwina
(4)
Jag är jättenöjd med mitt val att studera hos er! De flesta lärarna är jättebra. Något dom jag reagerat på är att toaletterna blir riktigt sunkiga under dagen. Vet folk inte hur man använder en toalett?! Och mikrovågsugnarna blir inte rengjorda, de är riktigt äckliga, de behöver nog göras rent varje dag. Lokalerna på bäckvägen och rörsvängen lu...
Magnus Fagerström, Rektor Kommentar:
Hej!

Vad bra att du är nöjd med att studera hos oss. Vi arbetar målmedvetet med att hålla våra toaletter fina och fräscha. Detsamma gäller våra microvågsugnar. Jag hoppas att detta tillsammans med miljön i våra annex skall upplevas som bättre.
Visa mer
Lönespecialist
(5)
Vi lär oss otroligt mycket, det är konsulter som lär upp oss i det ämne som är deras expertis och samtliga är pedagogiska och väldigt kunniga! Alla följdfrågor man har efter lektionen har de svar på, eftersom deras kunskap är såpass bred. Vi får även roliga anekdoter om situationer ur deras arbetsliv, som är kopplade till saker vi lär oss. All...
Magnus Fagerström, Rektor Kommentar:
Hej!

Det låter som att vi lyckas med det som vi haft som mål! Tack! För att hålla en hög nivå på utbildningen använder vi oss av konsulter som kan branschen. Detta är en viktig framgångsfaktor.
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Lönespecialist via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner.
Se alla skolans recensioner