Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Mätningstekniker

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 15 recensioner.

Hans Eriksson
(4)
Jag tycker att utbildningen var bra och lärde mig mycket under den tiden. Lärarna var duktiga att lära ut så man förstod och jag trivdes där. Finns inget negativt att säga.
Pär
(3)
En bra utbildning som leder till jobb. Dock lite onödigt lång, hade lätt gått att korta ner till 3 terminer istället för 4.
T/S mät-14
(4)
Vill man snabbt komma ut i Arbetslivet är denna utbildning för dig! Två års studier går otroligt fort, att man sedan kommer direkt in på arbetsmarknaden är ett stort +!
Johnny
(4)
Utbildningen varvar de teoretiska genomgångarna med efterföljande praktiska moment, vilket gör det är lättare att åt sig kunskapen. Kursernas innehåll är varierande och berör olika branscher vilket är mycket intressant och givande. De tre LIA-perioderna är din chans att pröva på olika branscher och hitta ditt intresseområde, samtidigt som det b...
Visa mer
Per-Erik Bergstedt
(4)
Det är inte ofta man hittar en utbildning som är rolig att genomföra och som har resulterat i en anställning direkt efter avslutad utbildning.
Marcus Boman
(4)
En bra att utbildning i sin helhet, bra lärare och övrig personal.Studietakten var bra och man hade bra balans mellan fritid och skola. Att det var mycket praktikperioder gjorde att man fick mycket bra kontakt med arbetslivet vilket jag tror är unikt med dagens utbildningar. att variera det med teorin gav en klarare bild i hur allt hänger ihop o...
Visa mer
Linus Sjölen
(4)
...till ett intressant och varierande jobb efter utbildningen! ^o^
Joakim Karlsson
(4)
Utbildningen ger en väldigt bra grund i geodesi och mätningsteknik. Detta byggs sedan på med egna erfarenheter man får ute i praktik som är ett väldigt bra sätt att lära sig saker på enligt mig. I det stora hela har det varit en bra utbildning och jag känner att jag fått ut det jag ville ha av den.
Samuel
(4)
En utbildning som genererar anställning för de flesta i klassen, vilket är det viktigaste. Det som jag saknade var en mer gedigen utbildning på det som berör utsättning då mycket av de jobb som görs av mätningstekniker handlar om just detta. Anser nog också att vikten av att räkna ut vinklar och polygontåg manuellt överdrivs i utbildningen och d...
Visa mer
Samuel
(4)
Utbildningen till Mätningstekniker är en mycket riktad utbildning där man läser det som man kommer att ha nytta av i sitt kommande arbete. En bra variation mellan teori och praktik.
Johan
(5)
Utbildningen har ett riktigt bra upplägg med teori varvat med praktik, perfekt för mig. Tack vare Lia—perioderna fick jag jobb direkt efter utbildningen, så nu har jag ett intressant och varierande yrke.
Bajen va namnet
(5)
Jag kan rekommendera den här utbildningen om du vill ha en bra och enkel väg in i arbetslivet då utbildningen mycket bygger på praktik och skaffa sig kontakter.
Conny
(4)
Praktiska övningar och teori som är relevant att kunna när man börjar jobba som mätningstekniker.
fridali
(5)
Jag fick jobb direkt efter utbildningen som karttekniker på kommunens tekniska avdelning, jätteroligt.
Leif thorpemo
(4)
Jag kan rekommendera utbildning för den som vill ha ett kul och varierande jobb i framtiden. Det har varit viktigt för mig att sammanhållningen och stämningen i klassen har varit så bra.Personalen på skolan har varit trevlig, man har känt sig välkommen
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in