Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Mätningstekniker

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 15 recensioner.

Hans Eriksson

Jag tycker att utbildningen var bra och lärde mig mycket under den tiden. Lärarna var duktiga att lära ut så man förstod och jag trivdes där. Finns inget negativt att säga.

Pär

En bra utbildning som leder till jobb. Dock lite onödigt lång, hade lätt gått att korta ner till 3 terminer istället för 4.

T/S mät-14

Vill man snabbt komma ut i Arbetslivet är denna utbildning för dig! Två års studier går otroligt fort, att man sedan kommer direkt in på arbetsmarknaden är ett stort +!

Johnny

Utbildningen varvar de teoretiska genomgångarna med efterföljande praktiska moment, vilket gör det är lättare att åt sig kunskapen. Kursernas innehåll är varierande och berör olika branscher vilket är mycket intressant och givande. De tre LIA-perioderna är din chans att pröva på olika branscher och hitta ditt intresseområde, samtidigt som det b...

Visa mer
Per-Erik Bergstedt

Det är inte ofta man hittar en utbildning som är rolig att genomföra och som har resulterat i en anställning direkt efter avslutad utbildning.

Marcus Boman

En bra att utbildning i sin helhet, bra lärare och övrig personal.Studietakten var bra och man hade bra balans mellan fritid och skola. Att det var mycket praktikperioder gjorde att man fick mycket bra kontakt med arbetslivet vilket jag tror är unikt med dagens utbildningar. att variera det med teorin gav en klarare bild i hur allt hänger ihop o...

Visa mer
Linus Sjölen

...till ett intressant och varierande jobb efter utbildningen! ^o^

Joakim Karlsson

Utbildningen ger en väldigt bra grund i geodesi och mätningsteknik. Detta byggs sedan på med egna erfarenheter man får ute i praktik som är ett väldigt bra sätt att lära sig saker på enligt mig. I det stora hela har det varit en bra utbildning och jag känner att jag fått ut det jag ville ha av den.

Samuel

En utbildning som genererar anställning för de flesta i klassen, vilket är det viktigaste. Det som jag saknade var en mer gedigen utbildning på det som berör utsättning då mycket av de jobb som görs av mätningstekniker handlar om just detta. Anser nog också att vikten av att räkna ut vinklar och polygontåg manuellt överdrivs i utbildningen och d...

Visa mer
Samuel

Utbildningen till Mätningstekniker är en mycket riktad utbildning där man läser det som man kommer att ha nytta av i sitt kommande arbete. En bra variation mellan teori och praktik.

Johan

Utbildningen har ett riktigt bra upplägg med teori varvat med praktik, perfekt för mig. Tack vare Lia—perioderna fick jag jobb direkt efter utbildningen, så nu har jag ett intressant och varierande yrke.

Bajen va namnet

Jag kan rekommendera den här utbildningen om du vill ha en bra och enkel väg in i arbetslivet då utbildningen mycket bygger på praktik och skaffa sig kontakter.

Conny

Praktiska övningar och teori som är relevant att kunna när man börjar jobba som mätningstekniker.

fridali

Jag fick jobb direkt efter utbildningen som karttekniker på kommunens tekniska avdelning, jätteroligt.

Leif thorpemo

Jag kan rekommendera utbildning för den som vill ha ett kul och varierande jobb i framtiden. Det har varit viktigt för mig att sammanhållningen och stämningen i klassen har varit så bra.Personalen på skolan har varit trevlig, man har känt sig välkommen

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in