Korta YH-utbildningar

Affärsengelska och interkulturella relationer

Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
20 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
20 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

20 augusti, 2024

  • Klassrum
  • Stockholm

Om utbildningen

Öka din internationella kompetens

En kort YH-kurs som ger kunskap, insyn och förståelse för interkulturella likheter och skillnader. Du lär dig olika typer av engelska och hur du anpassar språket till de olika kulturerna.

Turism och besöksnäring globaliseras och yrkesverksamma i branschen har många internationella kontakter. Det är därför viktigt att vara insatt i dynamiken vid interkulturella möten, kunna förstå och tolka olika kulturella uttryck och värderingar i syfte att skapa ett professionellt samarbete. Affärsengelska ingår som en naturlig del av detta och i den här kursen lär du dig engelska som används i olika delar av världen

Kunskaper

Efter avslutad kurs har du kunskaper om och insyn och förståelse för interkulturella likheter och skillnader samt exempel på hur man kan arbeta gränsöverskridande och skapa dynamiska möten över kulturgränser.

Vi ser stora förändringar i branschen som kräver ett långsiktigt, tydligt och flexibelt ledarskap med mycket fokus på interkulturalitet och kommunikation på andra språk än svenska.Björn Winberg, Destination Development

Färdigheter

Efter avslutad kurs har du färdigheter i att praktiskt kunna tillämpa den positiva dynamik som uppstår vid interkulturella möten och kontakter. Skapa mervärden, ligga steget före. Att identifiera och analysera utmaningar och skapa bra lösningar. Att använda affärengelska på ett professionellt sätt både skriftligt och muntligt.

Flexibelt upplägg

Utbildningen vänder sig till som har yrkeserfarenhet inom turism- och besöksnäringen och går att kombinera med arbete. Utbildningen har ett flexibelt upplägg som gör att du kan följa undervisningen på distans via streamad livesändning. Samtliga lektioner filmas och finns tillgängliga att ta del av vid senare tillfälle.

Yrkesverksamma föreläsare och lärare

I själva genomförandet medverkar arbetslivet i olika former: Lärare, handledare och undervisningspersonal utgörs i princip uteslutande av handplockade yrkesverksamma. Dessutom är vi en av de få yrkeshögskolorna som är auktoriserade av Almega.

Kostnadsfri och CSN-berättigad

Det kostar inget att gå utbildningen men eventuella utgifter för läroböcker kan förekomma.  Utbildning berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämden (CSN).

Kompetens

  • Efter avslutad kurs har du kompetens att utveckla rekommendationer rörande interkulturella relationer inom en verksamhet.
  • Du kan ta fram turistarrangemang och ta hänsyn till interkulturella skillnader och optimera uppdragsgivarens/kundens upplevelse.
  • Du får större kunskap för att kunna göra bättre affärer.
  • Du får ett utökat ordförråd.
För mer information om Affärsengelska och interkulturella relationer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Travel Education Centre?

CSN-berättigad

Praktik/LIA

Behov på arbetsmarknaden

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Affärsengelska och interkulturella relationer

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Travel Education Centre
Tulegatan 41
113 53 Stockholm

Börja din karriärresa inom turism och event här!Välkommen att studera på Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar. Välkommen! Du hittar hela utbudet av våra korta YH-kurser...

Läs mer om Travel Education Centre och visa alla utbildningar.

Highlights