Meditationsledare med helhetssyn

Längd
200 timmar
Utbildningstakt
Deltid
Pris
22 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
200 timmar
Utbildningstakt
Deltid
Pris
22 500 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Meditationsledare med helhetssyn

Utbilda dig till meditationsledare med helhetssyn

Att leda människor till ett inre lugn är en härlig känsla. Ledd meditation är en djupgående process och när den används på rätt sätt ger den människor en bättre livskvalitet och ett hållbarare liv, vilket vi givetvis önskar både andra och oss själva.

Den här utbildningen till meditationsledare, ger en djupgående förståelse för människans inre, och hur vi uppfattar och blir påverkade av vår omvärld. Du får lära dig att skriva och redigera dina egna ledda meditationer från grunden till perfekta berättelser som vägleder tryggt och kärleksfullt.

Utbildningen är förlagd till 5 fysiska träffar med 2 dagar under varje träff, med hemuppgifter däremellan. Varje del är lika viktig och tillfällena är förlagda så att de gynnar inlärnings-, förståelse- och insiktsprocessen. Sammanlagd tid för utbildningen är 200 timmar, varav lärarledda lektioner är 80 timmar, personlig feedback över telefon är 3 timmar, hemstudier är  ca 107 timmar och praktik är 10 timmar. För att kunna skriva en riktigt bra ledd meditation krävs mycket kunskap och förståelse, och många omgångar med redigering, finslipning och korrläsning.

Bäst inlärning och förståelse skapas genom att under kursens gång göra sitt eget kursmaterial.

Förkunskaper: Ha gått grund 1 och 2 i HEB

För mer information om Meditationsledare med helhetssyn, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

1 september, 2024

  • Klassrum
  • Kungälv

Varför välja The Holistic LifeCenter Academy?

Erbjuder delbetalning

Bli certifierad

Kombinera arbete
med studier

Kursinnehåll

Steg 1

Vi lyssnar på olika ledda meditationer och går igenom hur man kan bygga och lägga upp en ledd meditation på bästa sätt. Att hjälpa människor att förstå vad ledd meditation kan hjälpa dem med är viktigt, så vi går igenom vars och ens tankar om vad man kan åstadkomma med ledd meditation.

Du får olika uppgifter till nästa dag utifrån information och insikter du fått under dagen. Dagen efter går vi igenom allas gjorda uppgifter under diskussion/workshop, för att fördjupa förståelsen och få nya idéer.

Under dag två börjar vi gå djupare ned i den ledda meditationens möjligheter att ge stabila förändringar, och hur man bygger upp de olika stegen i en meditation och varför. Vad är viktigt för att kunna få den effekt den mediterande faktiskt är ute efter? Du får prova på olika meditations-scenarion, som vi sedan diskuterar. Du kommer även att få påbörja att skapa en ledd meditation.

Steg 2

Vi går igenom de 2 meditationerna/hemuppgifterna du skrivit till idag, vi använder feedbacken på dessa för insikter och förståelse.

Vi tittar på vikten av, och skillnaderna i olika ned- och upptagningar av den mediterande. Du får testa olika varianter för att själv på djupet förstå och kunna följa de du ska leda. Vi diskuterar, reflekterar och lär av allas upplevelser och tankar.

Steg 3

Vi går igenom, och du får feedback på de 4 meditationerna du hittills skrivit, vilket skapar en ännu djupare förståelse för hur ledda meditationer egentligen påverkar och fungerar på djupet hos individen som mediterar. Du får träna på att leda meditation och få feedback på det som är bra och det som går att förbättra.

Steg 4

Vi går igenom de nu 8 meditationerna samt den respons du fått på 2 av dem. Vi fortsätter fördjupa oss i hur den ledda meditationen påverkar och fungerar.

Steg 5

Dessa två dagar är sista delen på utbildningen och vi avslutar med workshop och diskussion där vi tittar på de meditationer som skrivits och den feedback som fåtts från de du lett i meditation. Vi tar en sista djupdykning ned i vad den ledda meditationen kan göra för personlig utveckling och ett hållbart liv. Vi går igenom allas olika, nya och gamla, tankar om, och förhållningssätt till den ledda meditationen och hur just du kan utvecklas vidare i din roll som meditationsledare, och i att skapa ledda meditationer.

Examen & Intyg

Kostnader

22 500 kr varav 2000 kr i anmälningsavgift.
Avbetalning är möjligt, slutbetalningen ska i så fall vara gjord innan sista kurstillfället.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Meditationsledare med helhetssyn

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
The Holistic LifeCenter Academy
Tvetgatan 9
442 33 Kungälv

Lär dig hjälpa och förstå hela människan
- The Holistic LifeCenter Academy

Välkommen till vårt härliga Center med helhetssyn. Hos oss lär du dig om hela människan, vi har allt från yrkesutbildningar, fortbildningar, kurser, konferenser, workshops, föreläsningar och behandlingar, allt för ett friskt och hållbart liv. Vad du än väljer att gå...

Läs mer om The Holistic LifeCenter Academy och visa alla utbildningar.

Highlights