Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Teknikhögskolan

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 16 recensioner.

NB
(5)
Jättebra organiserad, vi får många kontakter med företag. Programmering är bra förklarad even om du är en nybörjare. Man kan jobba med olika områder inom programmering efter utbildningen. Viktigaste är att de förbereder strudenter för arbetslivet. Lerererna är jätteduktiga på att förklara.
Oscar
(1)
Anna
(5)
bra, spännande och utmanande utbildning
Xue
(4)
Ritning och beräkning på den här utbildning
Jari
(4)
Relevanta ämnen och bra lärare. Distansutbildningen fungerade utmärkt. Bra kontakt med lärare över mail och telefon.
Tobias Å
(4)
Bra upplägg på studier. Intressant att lärare har arbetslivserfarenhet inom respektive område. Passar perfekt för oss med heltidsjobb och småbarn.
Andreas Lövgren
(5)
Den här utbildningen har gett mig dom verktyg som jag saknade för att fortsätta utveckla mig själv inom transport och logistik. Det är en bred utbildning som får med hela transportsektorn (väg, järnväg, sjö samt flyg) och med kompetenta kursledare som har en gedigen erfarenhet inom området ger det i sin tur en trygghet till att varje kurs blir l...
Visa mer
Peab
(5)
En toppen bra utbildning för dig som vill ta nästa steget i karriären. Att studera 50% i två år är optimalt för den som vill arbeta samtidigt. Vissa dagar är det tufft att gå till skolan efter en lång arbetsdag, men vad vore livet om man inte fick kämpa lite emellanåt?. Jag hade studerat denna igen om det hade vart ett krav från en arbetsgiva...
Visa mer
Linh
(5)
Väldigt bra utbildning och bra lärare. Är otroligt nöjd att man kan anpassa utbildningen utefter sina behov. Jag fick barn mitt i utbildningen och kunde då flytta på praktiken. Föreläsningarna kan man även kolla på när man vill hemma. Jag tog examen med fina betyg trots två små barn hemma.
Ghassan
(5)
Jag är nöjd så länge
Liselott
(5)
Bra upplägg, duktiga lärare
Patrick Granberg
(5)
Jag tyckte utbildningen CAD-konstruktör inom mekanik var en väldigt bra utbildning med en bra balans mellan praktiskt och teoretiskt. Kurserna man läste kändes relevanta för arbetslivet. Lärarna var kunniga inom sina respektive områden, all personal på skolan var alltid hjälpsamma om man hade några problem eller frågor.
Nicole
(5)
Studerar sista terminen på utbildningen och har lärt mig massor. Det som gör utbildningen extra attraktiv är de två praktikperioderna som gör att man får komma ut i arbetslivet under utbildningen
Asmir Salkic
(5)
Bra skola med fin möjlighet att utvecklas som person och få den utbildning som behövs ute i arbetslivet.
Harald
(5)
Upplägg och kurser som verkligen täcker in behovet för en projektledare. Genomgående bra lärare och ett material som fungerar bra på distans.
H
(5)
Av vänner som läst på högskola att döma så hade jag lärt mig mer efter ett år än vad de gjorde under 3 år tack vare att denna utbildningen innefattar programmering på heltid. Därför rekommenderar jag denna utbildningen.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se