Visa studentum.se som: Mobil

Excelutbildning för företag - 2 dagar

Medborgarskolan Syd
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Malmö
2 dagar
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
6 869 SEK inkl. moms
Kommande starter
Malmö
2019-09-13 
2019-11-15 

Excelutbildning för företag - 2 dagar

Excel Medborgarskolan

Excelkurs Malmö - oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare av Excel kan du alltid bli ännu bättre och mer effektiv. 

Utbildning i Excel

Microsoft Office-paketet används på de flesta arbetsplatser och möjligheterna med Excel är många, men ofta förmår vi oss inte till att utnyttja programmets fulla potential.

Denna utbildning är för dig som vill lära dig Excel ordentligt. Den är för dig som arbetar med Excel och vill effektivisera ditt arbete ytterligare.
Under utbildningen jobbar vi i 2016 och du får läromedel för den versionen. Jobbar du i äldre version går det också bra och då får du litteratur för din version.

Utbildningens omfång och plats

Kursen ges under 2 heldagar på High Court, Malmöhusvägen 1 i Malmö.Vi träffas 8.00-8.30 för uppstart och frukost. Själva utbildningen är 8.30-16.30.

Excelkurs Dag 1

Du lär dig att arbeta självständigt i Excel och skapa överskådliga och korrekta kalkyler och diagram. Du lär dig arbeta med listor av olika slag, hur du hanterar utskrifter och Excels kalkylbladsfunktioner för att till exempel beräkna medelvärden eller summor.

Utöver detta får du kunskap hur du sammanställer information från listor i Excel på ett överskådligt sätt med hjälp av pivottabeller.

 • Introduktion av Excel
 • Uppbyggning av arbetsbok
 • Absolut och relativ cellreferens
 • Kommandon
 • Funktioner
 • Pivottabell
 • Diagram

Excelkurs Dag 2

Fördjupning av dina kunskaper inom Excel så att du kan analysera, kontrollera och sammanställa data samt lösa avancerade uppgifter på ett effektivt sätt. Du ökar dina kunskaper inom kalkyler, avancerad formatering, kalkylbladsfunktioner i Excel. Du lär dig att koppla ihop information från olika kalkylblad och arbetsböcker.

 • Länkar till arbetsbok
 • Kommandon
 • Funktioner
 • Villkorsstyrd formatering
 • Skydd av data och arbetsbok
 • Introduktion till Visual Basic (macro)

Övrigt

Ta med din egen dator. Behöver du låna ska detta meddelas vid anmälan.

Utbildningsledare

Bengt Hammarling är en väldigt omtyckt och väletablerad utbildare i Excel. Bengts styrka är förutom hans genuina intresse för just Excel även hans brinnande intresse och engagemang. Han har arbetat i Excel sedan 1998, dels med management och rapporter i olika företag men även med utbildning inom Medborgarskolan.

På Medborgarskolan är Bengt en mycket eftertraktad kursledare i både kursverksamheten men framförallt till de företagsanpassade och skräddarsydda utbildningarna som Medborgarskolan erbjuder till företag.

För mer information om Excelutbildning för företag - 2 dagar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du anmäler dig via kursens hemsida. Begränsat antal deltagare så först-till-kvarn-principen gäller. Kontakta skolan för mer information. 
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning vid för få anmälda. Väljer vi att starta trots få anmälda kan utbildningstiden komma att kortas och lokal ändras. Anmälan är bindande.

Kostnader

Utbildningens kostnad är 6 869 kronor. Priset är inklusive frukost, lunch, eftermiddagsfika, specialanpassat undervisningsmaterial, litteratur att använda efter kursen som uppslagsverk samt kursintyg.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Välkommen till Medborgarskolan Syd!

Funderar du på en nystart i livet? Medborgarskolan i södra Sverige erbjuder ett antal utbildningar för dig som antingen vill förbereda dig för högre studier, påbörja en ny yrkesbana, utveckla dig på jobbet eller helt enkelt söker ny energi i...


Läs mer om Medborgarskolan Syd och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Excelutbildning för företag - 2 dagar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Medborgarskolan Syd


Tel: 075-241 68 50

Beställ information

För att få mer information om Excelutbildning för företag - 2 dagar via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.