Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Malmö Stad - Yrkeshögskolan Malmö

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Eleonore
(5)
Bra utbildning som ger stora möjligheter till nätverkande, praktik ute i arbetslivet och en bra grund att stå på. Kan varmt rekommendera denna utbildning
Marnie
(5)
En fantastisk utbildning som jag fick ta del av! Den gav mig rätt slags verktyg, spännande kunskaper, och bra förutsättningar för att skapa gedigen erfarenhet inom viktiga och aktuella ämnen som matchar näringslivets behov! Jag uppskattade det nära samarbetet med mina student-kollegor och är tacksam för alla professionella lärare som utmanande o...
Visa mer
Marina
(5)
Hög klass på föreläsare! Enormt bra med mkt tid ute på lia (lärande i arbete). Alla möjligheter i världen att knyta kontakter och teorier för den delen ;) Kan varmt rekommendera utbildningen!!
Hanna
(5)
Ett av mina bästa beslut var att gå denna utbildning. Perfekta kurser & fantastiska föreläsare!
Felicia
(5)
Fantastisk utbildning som gett mig mitt drömjobb som marknadskoordinator ❤️ två otroligt givande år
CSL
(5)
Mycket bra utbildning. Det bästa beslutet jag någonsin tagit är att läsa denna utbildningen. Jag hade ett mål och en dröm innan jag startade denna utbildningen och nu några år efter avslutad utbildning har jag nått mitt mål.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in