Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Kreativt entreprenörskap - distans

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 13 recensioner.

Nicole Fors
(5)
Kreativt Entreprenörskap har varit som att hitta hem efter att i många år känt andra utbildningar varit för teoretiska, för fyrkantiga och för icke-formbara för mig som person. Tillsammans med fantastiska, engagerade mentorer/föreläsare och en välselekterad grupp elever blir Kreativt Entreprenörskap en dynamisk och nyansrik plattform för utveckl...
Visa mer
Malin
(5)
Jag har drivit företag i 22 år som enskild firma, handelsbolag och AB. Trots min erfarenhet att driva eget, kändes det så inspirerande att få en möjlighet att verkligen få analysera sitt företag/ affärsidè på djupet. Kan varmt rekommendera utbildningen, med lärare som själva har lång erfarenhet av företagande!
Leif Grytenius
(5)
Kreativt entreprenörskap är en utbildning som fått mig att växa som såväl person som företagare. Nu känner jag en större trygghet i vilka som är mina kunder, varför de ska handla av mig och hur jag ska nå ut til dem. Min tro på min egen förmåga har också ökat. Det är lätt att växa på Leksands folkhögskola. Nu menar jag såväl bildligt som boks...
Visa mer
Angelica
(5)
Kan varmt rekomendera alla som är intresserad att gå kreativt -entreprenardskaps utbildningen .
Bodil Wilén
(5)
Har du företagsidéer som du vill göra verklighet av och vill få hjälp på vägen? då är detta kursen för dig. Med bra lärare och ett fantastiskt klimat tillsammans med de andra kursdeltagarna kan du göra dina ideér till så mycket mer än du trodde var möjligt. Rekommenderas varmt!
Minna
(5)
Kreativ Entreprenörskap är alldeles unik i sin sammansättning av entreprenörer till lärare inom alla de områden jag som nybörjare eller veteran inom företagande kan behöva ren kunskap i. Betyder inte att jag nödvändigtvis arbetar inom den kreativa sfären. Utbildningen är väl planerad med både föreläsare utifrån och utflykter till olika företag. ...
Visa mer
Britt-Marie Nilsson
(5)
Jag är otroligt glad idag att jag gick Kreativt Entreprenörskap. Det fick mig att våga ta steget att starta mitt företag Tack alla lärare och andra som stöttade!
Susanne Säbb Danielsson
(5)
Att ha en ide och en dröm och att utveckla den till ett hållbart företag handlar om så mycket mer än ekonomi och lagar. Det handlar om att vara en kreativ entreprenör! Jag skulle önska alla att få går denna utbildning och på riktigt få prova sina vingar.
Linda Gimle, Djura
(5)
Den perfekta kursen för kreativa människor som har som mål att leva och jobba med det dom brinner för.
Marie Öhman
(5)
Duktiga och inspirerande kursledare och föreläsare med ett stort kontaktnät som vi studenter får ta del av. Toppen!
Madame X
(5)
Inspirerande! Stimulerande! Gör att mycket luftiga visioner blir konkreta och genomförbara. Luftslott blir verkliga. Man går från idé till handling, och lär sig formulera affärsmässigt tänkande med ekonomi, och samtidigt arbeta fram kreativa och estetiska presentationer.
Kraxmaskinen
(4)
Ålderssegregering existerar inte, (nästan) alla hälsar, administrationen tar sig tid och maten är fantastisk.
Michaela
(5)
En jättebra utbildning för att få all den hjälp du behöver som kreatör att bli mer entreprenör!
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in