Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult) - distans med eller utan träffar

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 47 recensioner.

Gemima
Jag tycker att kursen har varit mycket lärorik. Jag har lärt mig mycket om färg och form och det jag tycker är roligast, digitala ritningar. Jag känner att jag har utvecklats mycket och är väldigt glad att jag började läsa denna kurs!
Karolina
Kursen var mycket bredare och innehållsrikare än jag förväntat mig, jag har lärt mig så otroligt mycket. Ibland har det varit tufft men också en bra träning att handskas med inför kommande projekt. Peppande och bra stöd från lärarna.
Emma
Jag tycker att kursen har varit riktigt bra och omfattande vad det gäller fakta och program som exempelvis SketchUp. Jag tycker att jag har fått ta del av väldigt många och olika delar inom yrket som inredare. Kursmaterialen och material man fått ta del av på träffarna har underlättat väldigt mycket och man har verkligen kunna fokusera på att lä...
Visa mer
Ly
Jag tycker det har varit bra variation på teoretiska och praktiska övningar. Bra bredd på kursmaterialet.
Sara
Kursen är väldigt lätt att följa gällande uppbyggnaden och kommunikationen med alla underbara lärare. Jag har lärt mig så mycket under denna kurs och ser fram emot att använda mina kunskaper!
Lena
I recommend this course to everyone with passion for an Interior design and Scandinavian design. I learned a lot about color, design styles and design presentation. I enjoyed learning about harmonized home done according Feng Shui, Wabi Sabi and Hygge.
Jennifer
Jag tycker det har varit jätteroligt att läsa eran utbildning. Jag har utvecklats otroligt mycket. Kunskap och erfarenheter jag tar med mig livet ut. Engagerade lärare med utförlig feedback efter varje inlämningsuppgift. Om det är något som kan förbättras så hade jag önskat fler videoföreläsningar, upplevde att det kunde bli mycket text ibland. ...
Visa mer
Sophie
Som helhet tycker jag att utbildningen har varit givande och rolig. De gånger som självförtroendet svikit, så har feedbacken fått mig på spåret igen. Jag känner att jag har bra stöd i utbildningsmaterialet för att ta mig an arbetsuppgifter. Nu återstår bara att se vad som händer med framtiden:)
Sofia
Frida
Mycket lärorik och lagom utmanande, väldigt pedagogiskt för mig som inte har tidigare erfarenheter.
Fanny
Bred och tydlig kurs som gjort mig säker i området. Bra upplägg med självstudier i egen takt och rolig variation på uppgifter.
Emma
Är så glad att jag tog steget och började studera till Inredare & inredningsstylist. Utbildningen har varit jättebra på alla sätt både när det kommer till upplägg, innehåll och stöttning från lärarna. Det har varit roligt men samtidigt utmanade.
Ida
En otroligt rolig och lärorik kurs! Steg för steg har man fått lära sig så mycket saker - utan att det känns överväldigande. Takten har varit så bekväm och det har fungerat utmärkt att kombinera en redan hektisk vardag med studierna.
Madeleine
Jag tyckte kursen var bra och lärorik! Lätt att hänga med och man fick hjälp så fort man behövde ha det!
Carin
En jättekul utbildning som är omfattande, djupgående och tidskrävande. Jag har lrt mig otroligt mycket och fått massor med användbar kunskap.
Cassandra
Den här utbildningen har verkligen varit givande fär mig, jag har lärt mig så otroligt mycket och fått mersmak av inredningens alla delar. Jag tycker att ni har valt ut bra, nödvändiga och varierande saker i utbildningen sÃ¥ att man har fått en stor bredd och förståelse. Utbildningen är en väldigt bra bas att stå på framöver och man kommer a...
Visa mer
Beate
Jag tycker att kursen är upplagt på ett bra sätt och lektionerna är enkla att följa. Gillar även konceptet med lärar feedback istället för en betygsättning i form av en bokstav, på så sätt utvecklas man mer och förstår vad man ska tänka på framöver. Vissa moment kan vara lite otydliga men överlag är det bra. Något jag hade önskat var att kanske ...
Visa mer
Kajsa
Att jag vågade, och nu står här efter 2 års studier och väntar nervöst på sista rättningen av certifiering del 3. Jag hade en längre tid innan valet av just I.K Sverige kollat runder och jämfört, valet avgjordes bla på det personliga bemötandet av Anna själv, och samma personliga känsla har följt med i hela utbildningen. Jag valde också efter my...
Visa mer
Kajsa
Att jag vågade, och nu står här efter 2 års studier och väntar nervöst på sista rättningen av certifiering del 3. Jag hade en längre tid innan valet av just I.K Sverige kollat runder och jämfört, valet avgjordes bla på det personliga bemötandet av Anna själv, och samma personliga känsla har följt med i hela utbildningen. Jag valde också efter my...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in