Bättre kommunikation på arbetsplatsen

Längd
3 månader
Pris
1 498,75 SEK inkl. moms
Längd
3 månader
Pris
1 498,75 SEK inkl. moms
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Bättre kommunikation på arbetsplatsen

Bättre kommunikation på arbetsplatsen

I den här kursen får du verktygen och strategierna du behöver för att förbättra kommunikationen på din arbetsplats. Du kommer att lära dig om allt från effektivt lyssnande till konsten att förhandla, och du kommer att utveckla färdigheter som gör det möjligt för dig att bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för de olika aspekterna av kommunikation på arbetsplatsen, och du kommer att kunna använda de strategier och verktyg du har lärt dig för att förbättra din egen kommunikation och samarbete.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

För mer information om Bättre kommunikation på arbetsplatsen, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Framgångsakademin?

Digital plattform

Tillgång dygnet runt

Löpande digitala event

Förkunskaper

Kursen riktar sig till alla som vill förbättra sin kommunikation och sina relationer på arbetsplatsen. Det spelar ingen roll om du är chef, anställd eller konsult - alla kan dra nytta av de kunskaper och färdigheter som kursen ger.

Examen & Intyg

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmars videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Kostnader

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Kursinnehåll & upplägg

 • Aktivt lyssnande och feedback
 • Konsten att bygga starka relationer
 • Konsten att förhandla
 • Användbara kommunikationsverktyg
 • Hantera kriser på arbetsplatsen

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bättre kommunikation på arbetsplatsen

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Framgångsakademin
Kungsgatan
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights